Neler Yeni

2. Abdülhamid hakkında ne düşünüyorsunuz?

shinesair

80+
2. Abdülhamid hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce iyi bir padişah mıdır yoksa beceriksiz bir padişah mıdır.
Düşüncelerinizi nelerdir.
Valla dostum iyi kötü bilemem ama çok fazla toprak kaybetmiştir(tunus, mısır, kıbrıs, sırbıstan, karadağ ve romanya) buyrun video bu arada sakın meclis kaybetti felan demeyin adam ne güzel anlatıyor ve eğer birisi ulu hakan olacaksa onlarda fatih yavuz metehan timur veya atatürk gibi adamlar olur

BurqUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak Selimoğlu
Sultan abdülhamid devletin ömrünü 30-40 yıl daha uzatmış o tahtan çekildiğinden 10 yıl bile geçmeden devlet yıkılmıştır kendisi çok ağır bir şekilde eleştirilir ama bunu unutmayın tarihi bi şeyi anlamak istiyorsanız o dönemin şartlarına göre düşünmeniz gerekir

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Yanlış zamanda gelmiş bir padişah olduğunu düşünüyorum Kanuni Sultan Süleyman zamanından sonra gelse çok daha farklı şeyler olur diye düşünüyorum

shinesair

80+
Sultan abdülhamid devletin ömrünü 30-40 yıl daha uzatmış o tahtan çekildiğinden 10 yıl bile geçmeden devlet yıkılmıştır kendisi çok ağır bir şekilde eleştirilir ama bunu unutmayın tarihi bi şeyi anlamak istiyorsanız o dönemin şartlarına göre düşünmeniz gerekir
Yanlış zamanda gelmiş bir padişah olduğunu düşünüyorum Kanuni Sultan Süleyman zamanından sonra gelse çok daha farklı şeyler olur diye düşünüyorum
Valla dostum iyi kötü bilemem ama çok fazla toprak kaybetmiştir(tunus, mısır, kıbrıs, sırbıstan, karadağ ve romanya) buyrun video bu arada sakın meclis kaybetti felan demeyin adam ne güzel anlatıyor ve eğer birisi ulu hakan olacaksa onlarda fatih yavuz metehan timur veya atatürk gibi adamlar olur kısacası kötü padişah @Arda22

Son düzenleme:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Top Bottom