Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Sizce alinir mi temiz gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el sebebim 0’ın çok pahalı olması
2.el sebebim 0’ın çok pahalı olması
Kapsamdan falan kontrol edilmiyor mu? ya aslında bunu almam zorunlu değil bende 2.nesil var sesi cok disariya veriyor bende slikonlu istiyorum bu kulakligida arkadastan denedim süperdi öneriniz var miAlınmaz çünkü çoğu kaliteli replika oluyor ben olsam hiçbir şekilde güvenmezdim
Hocam peki öneriniz var mı airpods pro’ya yakın bir kalitedeUygun geldi. Alınır.
Genelde çok para vermeyi sevmem ama iphone kullanıyorum o yüzden tercih ettim ama nasıl test edebilirim sahte olmadigini falanİllaki AirPods olmak zorundaysa evet, alınabilir. Fiyat AirPods Pro ikinci nesile göre epey bir uygun. Sağlamsa, kullanan iyi kullanmışsa alınabilir.
Qr garanti numarası falan filan ne varsa hallediyorlar orijinaliyle yan yana kıyaslamazsan replika olduğunu anlaman imkansıza yakın ya uzun süre kullanmış olacak farkları görebileceksin ya da kıyaslayacaksın pop-up'ına kadar hallediyorlar mert bayantemurun replika airpods videolarını izlersen dediğimi anlarsın bayiden almışsa ve buna dair bir belge varsa alınır yoksa ben güvenip almazdımKapsamdan falan kontrol edilmiyor mu? ya aslında bunu almam zorunlu değil bende 2.nesil var sesi cok disariya veriyor bende slikonlu istiyorum bu kulakligida arkadastan denedim süperdi öneriniz var mi
6.fotoğrafta e-arsiv faturasi var ayarlardan airpodsların numaraya da bakiliyor ikisini aynı yapabilme şansı var mı ona göre öyle test edeceğimQr garanti numarası falan filan ne varsa hallediyorlar orijinaliyle yan yana kıyaslamazsan replika olduğunu anlaman imkansıza yakın ya uzun süre kullanmış olacak farkları görebileceksin ya da kıyaslayacaksın pop-up'ına kadar hallediyorlar mert bayantemurun replika airpods videolarını izlersen dediğimi anlarsın bayiden almışsa ve buna dair bir belge varsa alınır yoksa ben güvenip almazdım
O şekilde anlayamazsın6.fotoğrafta e-arsiv faturasi var ayarlardan airpodsların numaraya da bakiliyor ikisini aynı yapabilme şansı var mı ona göre öyle test edeceğim
İlk olarak seri numarası kontrolü yapabilirsin Apple destek sitesinden. Ayrıca iPhone'un varmış, bağlandığında hemen sahte olduğunu söylemez ama Kulaklık Kolaylıkları'nda Özel Ses Ayarları'na girince bir kurulum ekranı çıkıyor, eğer sahteyse orada söyler. Sahte değilse ses kurulumu yapabilirsin. Bir de kulaklığın ANC'si düzgün çalışıyorsa duyarak anlayabilirsin. Sahtelerin ANC'leri hiç çalışmıyor veya çok dandik çalışıyor.Genelde çok para vermeyi sevmem ama iphone kullanıyorum o yüzden tercih ettim ama nasıl test edebilirim sahte olmadigini falan