2.el airpods pro 2.nesil alınır mı?

Alınmaz çünkü çoğu kaliteli replika oluyor ben olsam hiçbir şekilde güvenmezdim

Kulaklık hijyen açısından çok 2. el tercihedilebilecek bir parça değil bence.

Bir de ilanın açıklama kısmı bitirdi beni🚬

Alınmaz çünkü çoğu kaliteli replika oluyor ben olsam hiçbir şekilde güvenmezdim
Kapsamdan falan kontrol edilmiyor mu? ya aslında bunu almam zorunlu değil bende 2.nesil var sesi cok disariya veriyor bende slikonlu istiyorum bu kulakligida arkadastan denedim süperdi öneriniz var mi

Uygun geldi. Alınır.

İllaki AirPods olmak zorundaysa evet, alınabilir. Fiyat AirPods Pro ikinci nesile göre epey bir uygun. Sağlamsa, kullanan iyi kullanmışsa alınabilir.

İllaki AirPods olmak zorundaysa evet, alınabilir. Fiyat AirPods Pro ikinci nesile göre epey bir uygun. Sağlamsa, kullanan iyi kullanmışsa alınabilir.
Genelde çok para vermeyi sevmem ama iphone kullanıyorum o yüzden tercih ettim ama nasıl test edebilirim sahte olmadigini falan

Kapsamdan falan kontrol edilmiyor mu? ya aslında bunu almam zorunlu değil bende 2.nesil var sesi cok disariya veriyor bende slikonlu istiyorum bu kulakligida arkadastan denedim süperdi öneriniz var mi
Qr garanti numarası falan filan ne varsa hallediyorlar orijinaliyle yan yana kıyaslamazsan replika olduğunu anlaman imkansıza yakın ya uzun süre kullanmış olacak farkları görebileceksin ya da kıyaslayacaksın pop-up'ına kadar hallediyorlar mert bayantemurun replika airpods videolarını izlersen dediğimi anlarsın bayiden almışsa ve buna dair bir belge varsa alınır yoksa ben güvenip almazdım

Ben bakmistim çoğunlukla replika oluyor seri numarasini baska bir cihazdan aliyorlar.

Qr garanti numarası falan filan ne varsa hallediyorlar orijinaliyle yan yana kıyaslamazsan replika olduğunu anlaman imkansıza yakın ya uzun süre kullanmış olacak farkları görebileceksin ya da kıyaslayacaksın pop-up'ına kadar hallediyorlar mert bayantemurun replika airpods videolarını izlersen dediğimi anlarsın bayiden almışsa ve buna dair bir belge varsa alınır yoksa ben güvenip almazdım
6.fotoğrafta e-arsiv faturasi var ayarlardan airpodsların numaraya da bakiliyor ikisini aynı yapabilme şansı var mı ona göre öyle test edeceğim

Genelde çok para vermeyi sevmem ama iphone kullanıyorum o yüzden tercih ettim ama nasıl test edebilirim sahte olmadigini falan
İlk olarak seri numarası kontrolü yapabilirsin Apple destek sitesinden. Ayrıca iPhone'un varmış, bağlandığında hemen sahte olduğunu söylemez ama Kulaklık Kolaylıkları'nda Özel Ses Ayarları'na girince bir kurulum ekranı çıkıyor, eğer sahteyse orada söyler. Sahte değilse ses kurulumu yapabilirsin. Bir de kulaklığın ANC'si düzgün çalışıyorsa duyarak anlayabilirsin. Sahtelerin ANC'leri hiç çalışmıyor veya çok dandik çalışıyor.

Son olarak da satan kişi faturasını paylaşmış, gidip Apple Store'dan teyit ettirebilirsin diye düşünüyorum.

Bana sorarsan satan kişi sahtesini satmıyor ama yine de temkinli olmak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,925
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri