2.el logitech g29 alınır mı

Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar merhaba sarı sitede 9.500tl ye logitech g29 var garantisi bu yılın kasım ayında bitiyormuş ki sıfırları şuan 17k-20k arası o paraları vermek bana mantıksız geliyor çiziği vs yok gözüküyor temiz gibi duruyor sizce alınır mı viteside içinde bu arada ki zaten insanlar bi kaç ay oynayıp sıkıldığı için hemen ilana koyuyor direksiyon setlerinde bence 2.el sıkıntı olmaz gibime geliyor sizinde düşüncelerinizi öğrenmek isterim

temizse alınır aynen öyle çoğu hevesini alıp satıyor zaten. ama kaçıncı el o da mühim belki 4 5. eldir

seninle aynı düşünüyorum valla dostum temizse fiyatı da diğer ilanlara göre uygunsa alınabilir
gayet uygun 2023 kasımda amazondan almış 2.sahibiymiş ama 10 gün kullanmış ki bi sıkıntı yaşarsam bu yılın kasım ayına kadar garantisi devam ediyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temizse alınır aynen öyle çoğu hevesini alıp satıyor zaten. ama kaçıncı el o da mühim belki 4 5. eldir
ilk sahibinden almış 2.elmiş ama zaten ilk sahibide çok oynamamış fotoğraflardan gözüküyor

gayet uygun 2023 kasımda amazondan almış 2.sahibiymiş ama 10 gün kullanmış ki bi sıkıntı yaşarsam bu yılın kasım ayına kadar garantisi devam ediyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk sahibinden almış 2.elmiş ama zaten ilk sahibide çok oynamamış fotoğraflardan gözüküyor
zaten her alan 2 ay oynayıp satıyor sen de öyle yapacaksın muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri