20-25000 TL telefon önerisi

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
20000
Telefonu günlük hayat ve oyun için kullanacağım. Oyunda yüksek FPS alması önemli, genshin impact gibi yüksek oyunlardan bahsediyorum. Poco X7 pro önerildi, ama çok uzun ömürlü olmazmış hızı. Aynı zamanda şebeke problemi varmış diyorlar, internet sorunu beni deli ediyor. Hangi telefonu önerirsiniz? Şu anki telefonum s20 FE ve genshin impacti rahat 20-30 fps kaldırıyor, onu da 3 yıllık olmasına ve zaten eski bir model olmasına veriyorum. İşlemci güçlü olsun diye diğer özelliklerden feda etmek istemiyorum, sadece kamera çok önemli değil. Ne önerirsiniz?

Telefonu günlük hayat ve oyun için kullanacağım. Oyunda yüksek FPS alması önemli, genshin impact gibi yüksek oyunlardan bahsediyorum. Poco X7 pro önerildi, ama çok uzun ömürlü olmazmış hızı. Aynı zamanda şebeke problemi varmış diyorlar, internet sorunu beni deli ediyor. Hangi telefonu önerirsiniz? Şu anki telefonum s20 FE ve genshin impacti rahat 20-30 fps kaldırıyor, onu da 3 yıllık olmasına ve zaten eski bir model olmasına veriyorum. İşlemci güçlü olsun diye diğer özelliklerden feda etmek istemiyorum, sadece kamera çok önemli değil. Ne önerirsiniz?
uzun ömür önemliyse 2. el s23fe yada s24fe alabilirsin minimum 5 yık güncelleme alıcaklar

S24 FE

Babam şuan a54 kullanıyor 2 önceki modeli. İlk senede kasmaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30000 lira
valla busefer 22 23 e bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta vatanda bile 23

Amazon da 128 lik S24fe 25 küsürdü ordan alabilirsin en fp s24fe olabilir bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri