23K Sistem Önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
Bütçe
23000
Dostlar selam arkadaşım sistem toplayacak yakın zamanda inşallah Allah'ın izniyle bana sordu fakat piyasayı takip etmediğim için bende sizlere sormak istedim, Sistem tamamen FPS oyunları için olacak 360 Hz monitörü var şuan buna göre sağlam bir sistem dizmek istiyor kısaca istediklerinden bahsedeyim ve tabi ki unutmadan söyleyim max bütçe 22 - 23K arasında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Ekran Kartı sıfır olmak zorunda değil ikinci el temiz ekran kartıda bulunup alınabilir.

İstedikleri: Full Beyaz Sistem - LCD Sıvı Soğutma - Görsel ve Hava akışı iyi olan bir kasa - Okuma / Yazma değerleri kötü olmayan ortalama değerler de olan 1 TB m.2 SSD

Dostlar selam arkadaşım sistem toplayacak yakın zamanda inşallah Allah'ın izniyle bana sordu fakat piyasayı takip etmediğim için bende sizlere sormak istedim, Sistem tamamen FPS oyunları için olacak 360 Hz monitörü var şuan buna göre sağlam bir sistem dizmek istiyor kısaca istediklerinden bahsedeyim ve tabi ki unutmadan söyleyim max bütçe 22 - 23K arasında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Ekran Kartı sıfır olmak zorunda değil ikinci el temiz ekran kartıda bulunup alınabilir.

İstedikleri: Full Beyaz Sistem - LCD Sıvı Soğutma - Görsel ve Hava akışı iyi olan bir kasa - Okuma / Yazma değerleri kötü olmayan ortalama değerler de olan 1 TB m.2 SSD
hocam lcd sıvı soğutmaların fiyatı biraz üzebilir

buraya üst düzey pc toplama uzmanı @Kürşat Kütükçü lazım en iyisini o bilir de adamı bıktırdık sistem toplata toplata :ROFLMAO:

Sıvı soğutma : https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1148668607.html

bunu alın geri kalanı için weblerin hazır sistemleri veya sahibindende sıfır kapalı kutu uyguna sistem satanalr var

Hocam uğraşınız için vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim fakat ben önce kendi yorumumu yapayım şöyle bu bütçeye bu sistem sanki biraz sinek gibi kaçmış. :D Bu benim yorumum tabi daha biraz kaslı bir sistem dizemezmiyiz mesela?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri