Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@MuratTheFounderOfGariban hocamızın tavsiyesiyle çok konuşulan Dareu A950 Pro 4K almıştım bir kaç saat önce teslim edildi kullanıyorum gayet güzel. İşlemcim i5 12400F, Razer deathadder v2 gibi bana göre çok iyi olan bir mouse'dan geçmeme rağmen ekranda mouse'ın kaymasını bariz fark ettim. Default 1k hz açıldı 4k moduna aldım bir fark hissettim mi şahsen hayır ancak mouse kötü vb. diyenlere katılmıyorum. Bence gayet iyi, değerlendirebilirsiniz. (hepsiburada connectgame, teknoloji konusunda şanslı olduğuma inanırım çok düşünmeden aldım garanti vs.)
Bir sorun yaşarsan geçmiş olsun. hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Connectgame faturası ile markalara mail atınca iade değişim yapıyorlar. Meşakatli ama en azından garanti çözüm oluyor. Yaşadığınız durum için de geçmiş olsun diliyorum.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
ahahahah erkek güzel fazla konuşma raAZer boŞuna 8 q herz mi çıqartıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 8khzde kullanıyorum zaten

Speedbrigde yaparken 0,00000001 ms yaptım hocam nasıl ? yetenek var mı bende
Lafınız connectgame'ye ise anlarım, zira garantisiz ürün satmak ayıplı mal çıktığında ilgilenmemek dolandırıcılıkla eşdeğer sayılır ama mouse kaliteli. Uzun kullanımdan sonra yine değerlendiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
ahahahah erkek güzel fazla konuşma raAZer boŞuna 8 q herz mi çıqartıyor

ben 8khzde kullanıyorum zaten

Speedbrigde yaparken 0,00000001 ms yaptım hocam nasıl ? yetenek var mı bende
Dalgaya almadan 2 kelime konuşamayan kendini zeki sanan bir tiplemesin sadece o yüzden seni kaale alıp uyarı yiyecek şeyler söylemeyeceğim :D ne olduğunu benden daha iyi biliyorsun zaten

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Teşekkür ederim, siz alıp bir sorun mu yaşadınız acaba? Şimdilik mouse sağlam görünüyor bir kusurunu göremedim. Yani sağlam ürün gelmiş, ben de bozmaz isem ne ala :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Uygunsuz davranış
Lafınız connectgame'ye ise anlarım, zira garantisiz ürün satmak ayıplı mal çıktığında ilgilenmemek dolandırıcılıkla eşdeğer sayılır ama mouse kaliteli. Uzun kullanımdan sonra yine değerlendiririm.
aynı ürünü wraith te satsalar alabilirdim belki 4000 tl boşa gidiyordu nerdeyse zor kurtardım ondan birdaha connectgame yaklaşmıcam

Dalgaya almadan 2 kelime konuşamayan kendini zeki sanan bir tiplemesin sadece o yüzden seni kaale alıp uyarı yiyecek şeyler söylemeyeceğim :D ne olduğunu benden daha iyi biliyorsun zaten
veremezsin erkek güzeli hadi yaşına boyuna cinsine göre 🤏

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
aynı ürünü wraith te satsalar alabilirdim belki 4000 TL boşa gidiyordu nerdeyse zor kurtardım ondan birdaha connectgame yaklaşmıcam

veremezsin erkek güzeli hadi yaşına boyuna cinsine göre 🤏
Triplere bak liseye giden adam ahkam kesmeye çalışıyor burda SDFKSDŞLGKDSŞKG

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
Teşekkür ederim, siz alıp bir sorun mu yaşadınız acaba? Şimdilik mouse sağlam görünüyor bir kusurunu göremedim. Yani sağlam ürün gelmiş, ben de bozmaz isem ne ala :)
onun yorumunu boş ver sen, pozitif biri olmadığı için o hakketiği kalitede ürün geçmiş eline o kadar

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet önceki mesajlarımda belirttim. Sorun yaşarsanız adamlara ulaşma şansınız yok. Tabii siz hepsiburada üzerinden aldığınız için yine bir ihtimal dönüş yapabilirler. Ulaşabilseniz bile çeşitli bahanelerle bozuk ürünlere bile değişim iade kabul etmiyorlar. Mouse PC parçaları arasında en çok sorun çıkartan parça. Bu gün sağlamsa bile bir kaç ay içinde sorun yaşamayacağınızın garantisi yok. Hayırlısı diyelim artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Evet önceki mesajlarımda belirttim. Sorun yaşarsanız adamlara ulaşma şansınız yok. Tabii siz hepsiburada üzerinden aldığınız için yine bir ihtimal dönüş yapabilirler. Ulaşabilseniz bile çeşitli bahanelerle bozuk ürünlere bile değişim iade kabul etmiyorlar. Mouse PC parçaları arasında en çok sorun çıkartan parça. Bu gün sağlamsa bile bir kaç ay içinde sorun yaşamayacağınızın garantisi yok. Hayırlısı diyelim artık.
M800 Mcudan dolayı çıkartırsa çıkarabiliyor o yüzden yerine VXE R1 öneriyorum artık ben de.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bugüne kadar aldığım teknolojik bir donanım çok şükür ciddi anlamda bozulmadı, böyle devam edeceğini ümit ediyorum. Geçmiş olsun size de, iyi dilekleriniz için teşekkürler tekrardan.

Top Bottom