Öneri 250 TL Mouse Pad önerisi

Ben fazla anlamam ama sen baya bir araştırma yapmışsın en azından az çok bilgi sahibi olmuşsun peki bu iki mouse pad arasından hangisi FPS oyunları için daha iyi olur ?
Mouse padi 100tlye getirmiştim ama o kadar çok kötü yorum gördüm ki iptal ettim siparişi her neyse sizin sorunuzda bende çok bilgi sahibi değilim ancak ikisi de fazla küçük değil mi ya ?

Dört senedir kullanıyorum seninki farklı galiba
Çok eskiden almistim 40 tllik mousepade logitech logosu koyup 100e satıyolar
Post automatically merged:

Hocam bu heavy işte daha kalın ve yumuşak olması lazım fpslerde iyi olmuyor diye biliyorum.

Hocam sizin bir öneriniz var mıdır ?

Beyler bunu indirimde gördüm bayağı iyi gibi almayı düşünüyorum şuanda
@onurfndkc @Margot Robbie @Romalu lakaka @Charles Darwin @ZeRRaen
Glorious yada ss yi tercih ederim hyperxin bu modeli iyi değil

Hocam bu heavy işte daha kalın ve yumuşak olması lazım fpslerde iyi olmuyor diye biliyorum.

Hocam sizin bir öneriniz var mıdır ?

Beyler bunu indirimde gördüm bayağı iyi gibi almayı düşünüyorum şuanda
@onurfndkc @Margot Robbie @Romalu lakaka @Charles Darwin @ZeRRaen

Mouse padi 100tlye getirmiştim ama o kadar çok kötü yorum gördüm ki iptal ettim siparişi her neyse sizin sorunuzda bende çok bilgi sahibi değilim ancak ikisi de fazla küçük değil mi ya ?
Şuan kullandığım mouse pad Steelseries QCK Prism Cloth Medium biraz renk atması var o yüzden değiştireceğim ölçüler bu attığım mouse pad ile aynı galiba çok sorun olacağını düşünmüyorum

Evet hocam bende heyecanlanıp almıştım ancak çok fazla kötü yorum gördüm amazondan önerebileceğiniz ürün var mı promosyonum falan varda orada 100tl falan ucuza gelicek.

Evet hocam açıklamaya gelince gördüm speed almayı düşünüyordum zaten. Fps oyunlarında daha iyi oluyormuş galiba.
Control mousepad fps oyunlarında daha çok işine yarar %50 speed %50 control oluyor onlar genelde gloriouslar öyleydi sanırım klasseler 70-30 falan

Control mousepad fps oyunlarında daha çok işine yarar %50 speed %50 control oluyor onlar genelde gloriouslar öyleydi sanırım klasseler 70-30 falan
İzlediğim videolarda da Klasseler 70-30 diyorlardı zaten ama ben gloriousların büyük ve en azından 300tllik modelini göremedim. (büyük dediğim 90x40 değil 45x40 falanda yeter yani.)

Şunu buldum buna bakacağım birde.
Bu arada ilk link heavy değil stealthmiş.

Son düzenleme:
İzlediğim videolarda da Klasseler 70-30 diyorlardı zaten ama ben gloriousların büyük ve en azından 300tllik modelini göremedim. (büyük dediğim 90x40 değil 45x40 falanda yeter yani.)

Şunu buldum buna bakacağım birde.
Bu arada ilk link heavy değil stealthmiş.
Onların arasından kayganlık farkı olabilir araştır. Steelseries qck da bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri