Hocam yardım lazım monitörü kurdum ama kasaya bağlanmıyo signal yok diyoSes kasmalı oyunlarda nasıl biliyorum ama video dizi vs. için gayet yeterli bence.
Benim laptopa kıyasla görüntüsünü atıyorum aşağıya bakarsın.Benim laptop da biraz kötü gerçi ama monitör yine de bayağı iyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
onu bende yasadim monitordeki joystickden giris secenegini dp ayarla hdmi kalmistirHocam yardım lazım monitörü kurdum ama kasaya bağlanmıyo signal yok diyo
bende öyle oldu dedigimi yaptim acildiYaptım ama olmadı ya rami çıkartıp takmayı denixem
Aldım artık hocam monitörü 2.el almak istemedim valide sultanda almam 2.el falan diyo temiz sıfır aldımSabah Aql5a'yı 6500'a aldım arkadaşa 3 aylık cihaz vatan faturalı tertemiz nokta hatasız(maşallah).
Sıfır cihaz almak bana saçma geliyor ikinci elin rahatlığına alıştıktan sonra. Elden denk gelirse tadından yenmez.
1-2 saat kullandım bendeki aqml1a daha başarılı genel olarak. Fiyatına göre iyi cihaz yapmışlar alınır.
Hocam ışık sızması var normal midir üstteYok hayır tertemiz çıktı
Ips glow da yok denecek kadar az bu arada,insanlar aocden falan o kadar şikayet etmişken şaşırttı beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sitede seçenek olmasi lazım ama webden söylemeden gidip al bence
Hocam ışık sızması var normal midir üstte
foto at karsilastiralim bende eve gidince cekeyimNormal midir bu ışık sızması
1 saate cekerim bendeYukarıda var hocam