2K sağlam monitör önerisi

aynı 10.779a aldım.Ben aldıktan sonra webe özel 600tl indirim geldi ama ben zaten mağazadan alacaktım çok da üzmedi 600 lira.1600 olsa üzerdi :D
Kasım indirimlerinde 9700e düşmüştü en düşük o fiyatını gördüm ben.Bir daha öyle düşeceğini sanmıyorum.
ölü pixel çıktımı hocam sende

Son düzenleme:
ölü pixel çıktımı hocam send e
Yok hayır tertemiz çıktı
Ips glow da yok denecek kadar az bu arada,insanlar aocden falan o kadar şikayet etmişken şaşırttı beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aql5a daki parlaklık ve kontrast oranı daha iyi hz den daha önemli benim için

Webten söyleyip mağazadan alabiliyoruz demi ya yoksa bende mağazadan alıcam
Sitede seçenek olmasi lazım ama webden söylemeden gidip al bence

Hocam AOC Q27G4ZR modeliyle bunun arasında kaldım ya
Hocam aocden şikayetçi olanlar vardı, bazılarından cızırtı sesi geliyormuş, malzeme kalitesi kötüymüş,bazıları ips glow fazla diye konu açmıştı.
Ha belki aql5a'da böyle problemler vardır yeni olduğu icin bilmiyoruzdur ama ben daha hiç rastlayan görmedim.

şanslıymışsın bende 2 tane çıktı
Sağlık olsun hocam çok göze battığını düşünmüyorum piksel sayısı çok zaten.
Benim arkadaşımin 24 inc 1080p monitorunde 1 tane ölü piksel vardı şimdi nerde olduğunu unuttuk :D

Sağlık olsun hocam çok göze battığını düşünmüyorum piksel sayısı çok zaten.
Benim arkadaşımin 24 inc 1080p monitorunde 1 tane ölü piksel vardı şimdi nerde olduğunu unuttuk :D
gözüm kör oldu o ikisini bulup bakcam kaybetmicem diye. ben indirimdeyken aldım 10.179 liraya indirim bitmeseydi direk iade edip yenisini alcaktım. şimdi değişime yollasam pek olumlu sonuç olmayacak gibi asus parlak pixellere min 3 pixel şartı koymuş ama vatandakiler sen gönder değişime %99 değişim yaparlar diyolar bilemedim kafam karıştı valla

gözüm kör oldu o ikisini bulup bakcam kaybetmicem diye. ben indirimdeyken aldım 10.179 liraya indirim bitmeseydi direk iade edip yenisini alcaktım. şimdi değişime yollasam pek olumlu sonuç olmayacak gibi asus parlak pixellere min 3 pixel şartı koymuş ama vatandakiler sen gönder değişime %99 değişim yaparlar diyolar bilemedim kafam karıştı valla
Bence hiç uğraşma hocam zaten göze batmıyor, kullan gitsin cok iyi monitor.Benim daha 2kda kullanma fırsatım olmadi pc bitmediği icin ama renklerde falan çag atladim resmen.Meğerse duvar kağıdım düz mavi değil açık maviymiş :D

Bence hiç uğraşma hocam zaten göze batmıyor, kullan gitsin cok iyi monitor.Benim daha 2kda kullanma fırsatım olmadi pc bitmediği icin ama renklerde falan çag atladim resmen.Meğerse duvar kağıdım düz mavi değil açık maviymiş :D
bakıcam hocam 14 gün cayma hakkım bitene kadar beklicem indirim olursa tekrar direk gönderirim iadeye.

ben 2 gündür kullanıyorum monitörü normalde 1080p aoc 27g2g4 kullanıyorum onu yan monitör yaptım renk farkı ciddi şekilde var kontrast oranı çok belli ediyor farklar fazlasıyla var. şuan iki monitörde de hoparlör var ve asus daha net tok ve canlı ses veriyor o aradaki detaylar kesinlikle daha anlaşılır seviyede. forza4, pubg, rdr2, valorant, bf1, gta5 ve ets2 girdim sırf denemek için 2k farkını belli ediyor. mesela ben bf1 e girince karakterin ellerindeki kıllar daha çok dikkatimi çekti. forza da arabalar daha keskin ve daha gerçekçilik kazandı. valorantta hz farkından dolayı daha akıcı oldu oyun. gta5 te en dikkat çeken manzaranın çevrenin daha canlı daha keskin olup bir tık daha al benili olmasıydı mesela. vs...

değişken od ayarınıda düzey 4 yaptım ghosting en az bunda oldu bende zaten az ghosting ama daha da azaldı keskinleşti ufo testindeki uzaylı

bakıcam hocam 14 gün cayma hakkım bitene kadar beklicem indirim olursa tekrar direk gönderirim iadeye.

ben 2 gündür kullanıyorum monitörü normalde 1080p aoc 27g2g4 kullanıyorum onu yan monitör yaptım renk farkı ciddi şekilde var kontrast oranı çok belli ediyor farklar fazlasıyla var. şuan iki monitörde de hoparlör var ve asus daha net tok ve canlı ses veriyor o aradaki detaylar kesinlikle daha anlaşılır seviyede. forza4, pubg, rdr2, valorant, bf1, gta5 ve ets2 girdim sırf denemek için 2k farkını belli ediyor. mesela ben bf1 e girince karakterin ellerindeki kıllar daha çok dikkatimi çekti. forza da arabalar daha keskin ve daha gerçekçilik kazandı. valorantta hz farkından dolayı daha akıcı oldu oyun. gta5 te en dikkat çeken manzaranın çevrenin daha canlı daha keskin olup bir tık daha al benili olmasıydı mesela. vs...

değişken od ayarınıda düzey 4 yaptım ghosting en az bunda oldu bende zaten az ghosting ama daha da azaldı keskinleşti ufo testindeki uzaylı
Evet hocam ben de özellikle hoparlöründen çok memnun kaldım, bildiğin full onu kullanıyorum hic bozmuyor rahatsız etmiyor

forzadan aldığım bir ss

Evet hocam ben de özellikle hoparlöründen çok memnun kaldım, bildiğin full onu kullanıyorum hic bozmuyor rahatsız etmiyor
hiç olmamasından kat kat iyidir bass yok ama olsun televizyon değil sonuçta iki tane 2w hoparlörü var alt tarafı

Ekler

• Forza Horizon 4 Screenshot 2025.12.14 - 03.07.08.47.webp
    Forza Horizon 4 Screenshot 2025.12.14 - 03.07.08.47.webp
    199.8 KB · Hit: 32
Oo o kadar canlı mı

Oo çok iyi ya bende bugün almaya gidicem

Bİ süre kulaklık görevini görür mü .d kulaklık alcak para kalmadı

Oo o kadar canlı mı

Oo çok iyi ya bende bugün almaya gidicem

Bİ süre kulaklık görevini görür mü .d kulaklık alcak para kalmadı
Ses kasmalı oyunlarda nasıl biliyorum ama video dizi vs. için gayet yeterli bence.
Benim laptopa kıyasla görüntüsünü atıyorum aşağıya bakarsın.Benim laptop da biraz kötü gerçi ama monitör yine de bayağı iyi
WhatsApp Image 2025-12-07 at 18.57.07.webp
WhatsApp Image 2025-12-07 at 18.59.40.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,752
Üyeler
186,370
Son üye
khamzattopuria
Geri