Neler Yeni

2k ve pivot özelliği olan monitör önerisine ihtiyacım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳
odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

oddsyey g6 öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳
Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.
G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum
Arkadaşım ben ne yazdım Türkçen yok mu senin? Oddsey g6 modeli oddsey G3-g5 modeli gibi ghosting sorunlu değil bak anlamadın diye tekrar yazıyorum oddsey serisinin hepsi ghosting sorunlu değil araştırmadan yanlış bilgi verme.

Top Bottom