3 senelik amd ekran kartı deneyimim

Asus Dual RX 7800 XT kullanıcısı olarak söylebilirimki eğer 10k altı ölü fiyattan bir sistem toplamıyorsanız amd ekran kartı almayın. RX 580, 590, 7800XT kullanmış biri olarak söylüyorum. 30 FPS az olsun Nvidia olsun. 7800XT beni en çok uğraştıran kart oldu. Kendi kendine driver silme, oyun içinde çökme, aygıt yöneticisinde bile gözükmeme gibi bir çok şey.. RX 580 ve 590 bana daha az sorun yaşattı. Hadi bunun kadar yaşatsın diyelim. Onlar 2k bu kart 25k abicim yani o kadar para verdiğim şey bide beni bu kadar uğraştırıyorsa sıçayım öyle işin içine. Zaten 2.el 4070 Süper piyasası ile 7800XT piyasasının çok farkı yok üstüne 3k daha fazla koy Nvidia al kafan rahat olsun. Sadece kişisel tavsiyemdir...

2 sene kadar rx 5600 xt kullandım ilk 1 senesinde siyah ekran sorunu yaşıyordum 1 sene sonra kendi kendine düzelmişti başka bir sorunu yoktu daha sonra 6600 xt ye geçtim onda hiç sıkıntı yaşamadan 2 sene den biraz daha fazla kullandım 3 4 ay önce sattım amd ekran kartı biraz şans işi.

6.5 yıldır rx 590 kullanıyorum geçen cenabet arkadaşım sende amd var wattman hatası alıyorsundur sürekli dedi ondan sonra wattman yedim ddu ile sil yükle yaptım daha olmadı

Takas yapacak bulsam üstüne para verir , 3080-3080ti alırım. Amd şans işi
Sana yine diyim browser da donanım hızlandırma kapalıysa video izlerken stutter olabilir kasma olabilir yüksek çözünürlük de özellikle ve browser kayarken FPS düşük hissettirir

Sana yine diyim browser da donanım hızlandırma kapalıysa video izlerken stutter olabilir kasma olabilir yüksek çözünürlük de özellikle ve browser kayarken FPS düşük hissettirir
Açık olduğu zaman sorunlar oluyorm daha dün yine 1 saat açtım ve yine problem oldu. Bendeki amd kartı maalesef düzgün çalışmıyor donanım hızlandırma ile

ne kadar ekmek o kadr küffte. o paraya bu kart maalesef. bende nvdia ya o parayı vermeyi istemediğim için bazı sorunlara razı oluyorum. ha senin kadar ağır yaşamadım. ama ara ara olmuyor değildi tabi. bu aralar daha çok o dediğin alt tab olayını yaşıyorum günde bir iki kere oluyor çok sıkıntı değil benim için. verdiğim paraya bu yani oyunlarda sıkıntı yok en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri