Neler Yeni

3000 TL Telefon Önerisi

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
Doğru ekran zaten telefonlarda 32 inç zaten farkı şak diye ayırt edebiliyorsun :D şaka gibisin valla
Baya kullanmış gibi duruyorsun tebrik ederim. 2K ekranlı Note FE'den FHD+ cihaza geçtiğimde bile fark hissetmişken... 700P ekran nedir abi yıl 2022.
Aynı şekilde katılıyorum genel kullanıcı işlemciyi ne yapsın? Oyun mu oynayacak? Ama amoled varken ips önermek :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

m22 değil m21 diyorum ben hocam
M21'de iş değişir. Super Amoled, FHD+ ama yine falso kısım var. Exynos 9611, yani hocam şu işlemci yemin ediyorum o ekranda uzun kullanımdan sonra kasma yapar YouTube'da. En azından 720G olan Note9S diyeceğim de onda da IPS var dersiniz siz.

Sende aynısını yapıyorsun m22 fln boş telefon demişsin
E hocam ben argümanlarla destekliyorum, sizin tek argüman IPS ekran. Ben napayım?

Nabacan ağam iphone 11'i zaten ekranı HD+ alınmaz. Al gitsin GM 21 pro hem ekranı FHD+ (!)
Tabii canım İphone 11 zaten dünyanın en iyi telefonu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Baya kullanmış gibi duruyorsun tebrik ederim. 2K ekranlı Note FE'den FHD+ cihaza geçtiğimde bile fark hissetmişken... 700P ekran nedir abi yıl 2022.

M21'de iş değişir. Super Amoled, FHD+ ama yine falso kısım var. Exynos 9611, yani hocam şu işlemci yemin ediyorum o ekranda uzun kullanımdan sonra kasma yapar YouTube'da. En azından 720G olan Note9S diyeceğim de onda da IPS var dersiniz siz.

E hocam ben argümanlarla destekliyorum, sizin tek argüman IPS ekran. Ben napayım?
Sen konunun açıklamasını okuduğuna falan emin misin ?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Hocam bu ne dediğinizi değistirmez gidiyorsunuz adama ön yargılısın fln diyorsunuz sonra samsung telefonları kötülüyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam bu ne dediğinizi değistirmez gidiyorsunuz adama ön yargılısın fln diyorsunuz sonra samsung telefonları kötülüyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa
Bırak dostum sadece işlemcisi iyi diye telefon öneren arkadaşla polemiğe girmeye gerek olmadığını fark ettim şuan. Sal konuşsun para adamın parası beğendiğini alır biz önerimizi yaptık

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bırak dostum sadece işlemcisi iyi diye telefon öneren arkadaşla polemiğe girmeye gerek olmadığını fark ettim şuan. Sal konuşsun para adamın parası beğendiğini alır biz önerimizi yaptık
Haklısınız hocam nys dediğiniz gibi zorlamaya gerek yok

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
Sen konunun açıklamasını okuduğuna falan emin misin ?
İnsanlar telefonları ne kadar uzun kullanılırım diyerek alıyor. Kaç yıl kullanırım acaba diye düşünüyor. 662 ve G80 ile size mutluluklar dilerim.
Ne kadar kolay öneri yapıyorsunuz insanlara. İnsanların sizin ağzınızla para harcadığının farkında mısınız? O parada alın terinin olduğunun farkında mısınız?

Tabii canım ne olcak, Samsung yazar geçerim, nasıl olsa linç yemem Samsung. Super Amoled ekran da artık yanmadan etmeden gider uzun süre, kullanır insanlar. İşlemcisi zaten çok iyi. 1-2 yıl sonra Youtube'da kasaa da bişey olmaz ben almıyorum nasılsa, adama aldırdık telefonu temiz.

Yazık.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İnsanlar telefonları ne kadar uzun kullanılırım diyerek alıyor. Kaç yıl kullanırım acaba diye düşünüyor. 662 ve G80 ile size mutluluklar dilerim.
Ne kadar kolay öneri yapıyorsunuz insanlara. İnsanların sizin ağzınızla para harcadığının farkında mısınız? O parada alın terinin olduğunun farkında mısınız?

Tabii canım ne olcak, Samsung yazar geçerim, nasıl olsa linç yemem Samsung. Super Amoled ekran da artık yanmadan etmeden gider uzun süre, kullanır insanlar. İşlemcisi zaten çok iyi. 1-2 yıl sonra Youtube'da kasaa da bişey olmaz ben almıyorum nasılsa, adama aldırdık telefonu temiz.

Yazık.
İyi forumlar dostum. Konuyu açan adam kör cahil birisi değil burada ki önerilere bakıp kendi kafasında uygun olduğunu düşündüğü telefonu alacak kişiye iletecek. O yüzden içim rahat. Keşke GM de samsung kadar olsaydı aynı şeyi önerseydik. Tekrar iyi forumlar benimle iletişim kurmazsan sevinirim

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
İyi forumlar dostum. Konuyu açan adam kör cahil birisi değil burada ki önerilere bakıp kendi kafasında uygun olduğunu düşündüğü telefonu alacak kişiye iletecek. O yüzden içim rahat. Keşke GM de samsung kadar olsaydı aynı şeyi önerseydik. Tekrar iyi forumlar benimle iletişim kurmazsan sevinirim
Kör cahil olsa yedireceksin yani anladım. Teşekkür ederim sabahtan beri aynı argümanla tartıştığın için. İyi Forumlar.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Öneriler için teşekkürler. GM21 Pro oldukça güçlü bir cihaz ancak Mediatek ısınma sebebiyle korkutuyor.
Redmi Note 8 Pro'da da bu işlemci kullanıldı ve özellikle sıvı soğutma yerleştirildi.
Belki bu cihazda ısınmıyor olabilir ancak saf işlem gücüne o kadar gerek yok, riske girmemeyi tercih edeceğim.

Samsung M22'yi 720P ve aynı şekilde Mediatek işlemci kullanması sebebiyle eliyorum.

Sonuç olarak Redmi 9T ve Samsung M21 arasında kaldım ancak Redmi 9T'de karar kıldım diyebilirim.
Snapdragon'a Exynos'tan daha fazla güveniyorum. Evet SD662 o kadar güçlü değil ancak cihaz ağır yük altına girmeyecek.
Samsung M21 neredeyse 2 senelik bir cihaz, bunun yerine 1 senelik Redmi 9T daha mantıklı olur.
Bunlar dışında suya dayanıklılık, stereo hoperlör gibi ufak farklar sebebiyle Redmi 9T daha önde.
Yani Redmi 9T son kararım denebilir. Hatalı bir yorum yaptıysam düzeltebilirsiniz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom