- Reaksiyon skoru
- 28
Arkadaşlar 10-12 yıldır Asus VS228 modeli monitör kullanıyorum. Ürün 21.5" ve diğer açtığım konulara bakarsanız Odyssey G65B ürününün 27" olan ekranını aldım. Fakat bazı durumlar olduğu için iade edebilirim. Bu durumda yine Samsung ürünün bu sefer direkt Samsung internet mağazasından alacağım. Çünkü 1619₺ daha vererek 32" monitör alabilirim. Şİmdi bu kadar büyük bir monitör tek kişilik oyunlar için mantıken iyi olabilir. Fakat rekabetçi için durum nedir. Özellikle CS2'yi çok düşük çözünürlüklerde(1280x768 olabilir tam emin değilim) oynuyorum. Burada ne gibi sorunlarla karşılaşırım ? Mesela Battlefield ve COD gibi oyunlarda en yüksek çözünürlük(1920x1080p) ne ise onda oynuyorum. Bunlarda ne gibi problemler olur?
Bir başka konuda tepkime süreleri değişiyor denmiş. Böyle bir durum var mı ? Aynı model olmasına rağmen 27" ile 32" arasında bir fark oluşuyor mu ?
Bir başka konuda tepkime süreleri değişiyor denmiş. Böyle bir durum var mı ? Aynı model olmasına rağmen 27" ile 32" arasında bir fark oluşuyor mu ?