VBirazcık yaratıcı olun yaw güzel araçlar önerin.Megane 4 İCON 1,3 TCE EDC alabilirsiniz bizde satıyoruz isterseniz.
Nerden biliyorsun yaşantımı hayatımı da sallıyorsun. Çalışmayı da araba sürmeyi de biliyorum merak etme . Millet gezerken ben sanayide orda burda çalışıyordum biliyor musun ?? Yokk anca salla zaten. Gece 1 de 2 de eve döndüğümü biliyor musun yokkk . Ya da ayağıma bacağima şanzımanın düştüğünü 1 ay yürüyemediğimi biliyor musun yok anca konuşuyorsun diyorsun kim konuşuyor söyle hadi söyle. Paranın nasıl kazanıldığını bilmesem burda olmazdım. Bana diyorsun anca sende . 100 bin olduktan sonra sorunlar çıkarmaya başlamıyor mu ağır bakımı cartı curtu . Motora zararı da var ki söylüyoruz biliyorum mazotunda benzininde fiyatını araba sürüyorum diye biliyorum sanmaAynen hatcbackk at kardeşim bir bilgin olmadan konuşuyorsun 1 kere bile araba sürmemiş insansın o arabaları millet bir yerlerini yırtarak alıyor içtiğinden sakınıyor çok yaktığı zaman nabıyor lpg taktırıyor çünkü zorlanıyor bir araç benzinde 12 litre yaktığını düşün 7.75 den fazla benzin şimdi adam lpg taktırıyor lpg 4.40 bunu her zaman kullandığını düşün çok fazla bir düşüş oluyor lpg nin motora zararı olmaması için bir takım sıvılarda kullanılıyor yani biraz büyüdükten sonra daha iyi anlayacaksın.
Sen herşeyi 10 sene sonra anlayacaksın çoçuk şuan senin anlamanın imkanı yok.300bin TL'ye lpgmi takcak kafayı mı yediniz?
hocam imzandaki sistem satılıkmı?300bin TL'ye lpgmi takcak kafayı mı yediniz?
Sedansedan mı hatckback olan modeli mi
lpg taktırmasa 10sene sonra tekrar 300k gider haberin olsun300bin TL'ye lpgmi takcak kafayı mı yediniz?
degilhocam imzandaki sistem satılıkmı?
Reis öyle deme bence cidden 300.000-350.000 TL'lik arabada LPG kullanmak bana da biraz abes geliyor.Sen herşeyi 10 sene sonra anlayacaksın çoçuk şuan senin anlamanın imkanı yok.
güzel bi 2.el 520 yi 370 e satmıştık 2 ay once su an ne kadardır bilmiyorum,onun dısında qashqai öneririmarkadaşlar maks 320k ne önerirsiniz
O sadece gülücük reaksiyonu vermeyi biliyor boşver.Reis öyle deme bence cidden 300.000-350.000 TL'lik arabada LPG kullanmak bana da biraz abes geliyor.
Madem bunları biliyorsun neden lpg mi taktırcak diyorsun bak bende çalışıyorum bir şirketim var şuan çok gelişmiş değilim ama bende yoğun çalışıyorum bazen uyumadığım oluyor ilden ile gitmek zorunda oluyorum ben bile iyi kazanırken çok yaktığı için 300 bin tl lik araca lpg taktırdım millet benden daha az kazanıyor ona rahmen birde lpg mi taktırmıcak aylık kazancım doktordan fazla benim . O yüzden ileride anlarsın dedim 1 kere araç almadın alamadın bu beni ilgilendirmez bu nasıl bir his bilmiyorsun .Nerden biliyorsun yaşantımı hayatımı da sallıyorsun. Çalışmayı da araba sürmeyi de biliyorum merak etme . Millet gezerken ben sanayide orda burda çalışıyordum biliyor musun ?? Yokk anca salla zaten. Gece 1 de 2 de eve döndüğümü biliyor musun yokkk . Ya da ayağıma bacağima şanzımanın düştüğünü 1 ay yürüyemediğimi biliyor musun yok anca konuşuyorsun diyorsun kim konuşuyor söyle hadi söyle. Paranın nasıl kazanıldığını bilmesem burda olmazdım. Bana diyorsun anca sende . 100 bin olduktan sonra sorunlar çıkarmaya başlamıyor mu ağır bakımı cartı curtu . Motora zararı da var ki söylüyoruz biliyorum mazotunda benzininde fiyatını araba sürüyorum diye biliyorum sanma