Neler Yeni

320.000 TL Araba Önerisi?

rıza baba

80+ Bronze
300bin TL'ye lpgmi takcak kafayı mı yediniz?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen hatcbackk at kardeşim bir bilgin olmadan konuşuyorsun 1 kere bile araba sürmemiş insansın o arabaları millet bir yerlerini yırtarak alıyor içtiğinden sakınıyor çok yaktığı zaman nabıyor lpg taktırıyor çünkü zorlanıyor bir araç benzinde 12 litre yaktığını düşün 7.75 den fazla benzin şimdi adam lpg taktırıyor lpg 4.40 bunu her zaman kullandığını düşün çok fazla bir düşüş oluyor lpg nin motora zararı olmaması için bir takım sıvılarda kullanılıyor yani biraz büyüdükten sonra daha iyi anlayacaksın.
Nerden biliyorsun yaşantımı hayatımı da sallıyorsun. Çalışmayı da araba sürmeyi de biliyorum merak etme . Millet gezerken ben sanayide orda burda çalışıyordum biliyor musun ?? Yokk anca salla zaten. Gece 1 de 2 de eve döndüğümü biliyor musun yokkk . Ya da ayağıma bacağima şanzımanın düştüğünü 1 ay yürüyemediğimi biliyor musun yok anca konuşuyorsun diyorsun kim konuşuyor söyle hadi söyle. Paranın nasıl kazanıldığını bilmesem burda olmazdım. Bana diyorsun anca sende . 100 bin olduktan sonra sorunlar çıkarmaya başlamıyor mu ağır bakımı cartı curtu . Motora zararı da var ki söylüyoruz biliyorum mazotunda benzininde fiyatını araba sürüyorum diye biliyorum sanma

rıza baba

80+ Bronze

TALHA MURAT

80+ Silver
Nerden biliyorsun yaşantımı hayatımı da sallıyorsun. Çalışmayı da araba sürmeyi de biliyorum merak etme . Millet gezerken ben sanayide orda burda çalışıyordum biliyor musun ?? Yokk anca salla zaten. Gece 1 de 2 de eve döndüğümü biliyor musun yokkk . Ya da ayağıma bacağima şanzımanın düştüğünü 1 ay yürüyemediğimi biliyor musun yok anca konuşuyorsun diyorsun kim konuşuyor söyle hadi söyle. Paranın nasıl kazanıldığını bilmesem burda olmazdım. Bana diyorsun anca sende . 100 bin olduktan sonra sorunlar çıkarmaya başlamıyor mu ağır bakımı cartı curtu . Motora zararı da var ki söylüyoruz biliyorum mazotunda benzininde fiyatını araba sürüyorum diye biliyorum sanma
Madem bunları biliyorsun neden lpg mi taktırcak diyorsun bak bende çalışıyorum bir şirketim var şuan çok gelişmiş değilim ama bende yoğun çalışıyorum bazen uyumadığım oluyor ilden ile gitmek zorunda oluyorum ben bile iyi kazanırken çok yaktığı için 300 bin tl lik araca lpg taktırdım millet benden daha az kazanıyor ona rahmen birde lpg mi taktırmıcak aylık kazancım doktordan fazla benim . O yüzden ileride anlarsın dedim 1 kere araç almadın alamadın bu beni ilgilendirmez bu nasıl bir his bilmiyorsun .

Top Bottom