Neler Yeni

350-400k Arası sedan araç arıyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Focus 1.6 tdci 2006-2010 model nasıldır 250k km de dizel otomatik veya manuel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bunu da duydum peki yıl ve km ne durum da olmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki focus tdci otomatik dizel makbul müdür?
Galiba o serinin otomatikleri iyi değildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arif güngör
Herkese merhaba iyi formlar, 400 bin tl yi geçmeyecek mümkünse daha altında bir sedan araç bakıyorum. Aile aracı olacak, temiz bir araç bakıyorum üzmeyecek. Bütçenin düşük olduğunun farkındayım, bu fiyata hangi modelleri önerirsiniz? Model yıl km falan detaylı bilgi olursa benim için daha iyi olur çünkü araba piyasası hakkında en ufak bir fikrim yok. Şimdiden tşekkür ederim.
Bizim eski arabamız vardı 2004 focus benzin LPG manuel gerçekten güzel arabaydı sürüşü rahat güven veriyor yolda giderken bakımları yaptırdığın sürece gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadık yolda sokakta uzun yola da sürdük sıkıntı yaşamamıştık tabi ama diğer arkadaşlar daha iyi bilir ben kullandığımız için önerdim. Geçtiğimiz yaz onu satıp 2016 focus aldık ondan da memnunuz şu anlık. o aracı da 375 e sattık km biraz yüksekti ve kapısı değişendi. Siz de öyle bir şey bulabilirseniz iyi bir aile aracı tavsiye ederim.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bizim eski arabamız vardı 2004 focus benzin LPG manuel gerçekten güzel arabaydı sürüşü rahat güven veriyor yolda giderken bakımları yaptırdığın sürece gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadık yolda sokakta uzun yola da sürdük sıkıntı yaşamamıştık tabi ama diğer arkadaşlar daha iyi bilir ben kullandığımız için önerdim. Geçtiğimiz yaz onu satıp 2016 focus aldık ondan da memnunuz şu anlık. o aracı da 375 e sattık km biraz yüksekti ve kapısı değişendi. Siz de öyle bir şey bulabilirseniz iyi bir aile aracı tavsiye ederim.
Öneri için teşekküler, dayım da 2006 model var otomatik baya memnun ama burda otomatik önerilmedi,bilemiyorum manuel de yoruyor insanı kararsız kaldım

xTURANN

80+ Silver
Şakasız, 1.3 MUTLU JET manuel linea alıyorsun, satacağın zamana kadar gönül rahatlığı ile biniyorsun.

10.000'de bir bakıma sokarsın, max cebinden 10k çıkar.

Bence her açıdan bu bütçede çok iyi. Gider, durur. Bagajı geniş, içi kimine göre geniş kimine göre dar. Çok teknolojik değil ama bir kaç önemli teknolojiyi beyine eklemek kolay. Boş pakette alsan, dolu pakette alsan beyin aynı geliyor. Sonradan hız sabitleme eklenebiliyor mesela.

Parçası ucuz, ustası bol.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kadir
Şakasız, 1.3 MUTLU JET manuel linea alıyorsun, satacağın zamana kadar gönül rahatlığı ile biniyorsun.

10.000'de bir bakıma sokarsın, max cebinden 10k çıkar.

Bence her açıdan bu bütçede çok iyi. Gider, durur. Bagajı geniş, içi kimine göre geniş kimine göre dar. Çok teknolojik değil ama bir kaç önemli teknolojiyi beyine eklemek kolay. Boş pakette alsan, dolu pakette alsan beyin aynı geliyor. Sonradan hız sabitleme eklenebiliyor mesela.

Parçası ucuz, ustası bol.
Ben bu konuda 0 bilgi sahibiyim ilk defa sizin gibi kesin öneri verdi sağ olun

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Corolla AE101.

Top Bottom