Lexani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
benimki herkesten önce tr ye indi takıldı biryerde şansıma bak eline ulaşanlar varŞuan İstanbuldaymış. İnşallah haftasonuna kadar elime ulaşır. İnşallah seninde problemin çözülür.
Alıntıyı görüntüle![]()
Kargo takibe her baktığımda aklıma geliyorsun hocambenimki herkesten önce tr ye indi takıldı biryerde şansıma bak eline ulaşanlar varhocam nasıl ama demiştim size
@burakparlak312 hocam siz 3 martta mı sipariş ettiniz sizde şuan durum nasıl
Alıntıyı görüntüle
Ausraila Post Global (APG) sitesinden takip kodunu girdiğimde uçağın kalktığı yazıyor ama şuan istanbul'da kar olduğu için nasıl inecek bilemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
konu açtım hocam şimdi zaten mersinde oturduğumdan 22 mart austarila post global sitesini atabilir misinizi
buldum hocam teşekkür ediyorum çok sağolunhttps://apgecommerce.com/ sol alttan track my parcele bas oradan amazon takipteki kodu gir.
sizin ne zaman işlemlere başlandı? benim daha depoda hareket bile etmedi galiba
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bendede böyle şuanda inşallah sıkıntı çıkmaz siteyi atıyorum googlede kargo firmasının adını yazınca çıkan ilk sitede olmuyor
![]()
APG Ecommerce Solutions
APG is all about personalised eCommerce delivery solutions and our main goal is to ensure your customers satisfaction with an unparalleled delivery experience.apgecommerce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buldum hocam teşekkür ediyorum çok sağolun
benim de bugün hareket etmesi lazım ozaman 6 martta verdim siparişi bakalım 15 nisan teslimat yazıyor da o zamana kalmaz umarım.Alıntıyı görüntüle
2 martta sipariş vermişim 4 martta harekete geçmiş ekran görüntüsünde olduğu gibi
müşteri temsilcisi bana hava olayları yüzünden dedi az önce.Evet hocam kargolarımız aynı uçakta 2 gündür inmedi ama istanbulda ki kardan da olabilir umarım önümüzdeki hafta kavuşuruz.
Ne tesadüf ikimizde hemen ulaşmak dileği ileEvet hocam kargolarımız aynı uçakta 2 gündür inmedi ama istanbulda ki kardan da olabilir umarım önümüzdeki hafta kavuşuruz.