Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Amazonla görüştüm kargo firmasından dönüş bekliyorum 48saat dediler
Şuan İstanbuldaymış. İnşallah haftasonuna kadar elime ulaşır. İnşallah seninde problemin çözülür.
t4.png :peped:

benimki herkesten önce tr ye indi takıldı biryerde şansıma bak eline ulaşanlar var :) hocam nasıl ama demiştim size
Kargo takibe her baktığımda aklıma geliyorsun hocam🤣🤣🤣 İstanbul'a gelmiş dün Hollanda'da diye zirlanıyordum. Ne diyeyim bilemedim adına 🤣 Birde yarın kart elime gelirmiş sana kahkaha atarak yazarım valla 😅

@burakparlak312 hocam siz 3 martta mı sipariş ettiniz sizde şuan durum nasıl
Ekran görüntüsü 2022-03-10 154055.png

Ausraila Post Global (APG) sitesinden takip kodunu girdiğimde uçağın kalktığı yazıyor ama şuan istanbul'da kar olduğu için nasıl inecek bilemiyorum.

1646916412806.png

Arkadaşlar bendede böyle şuanda inşallah sıkıntı çıkmaz siteyi atıyorum googlede kargo firmasının adını yazınca çıkan ilk sitede olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://apgecommerce.com/ sol alttan track my parcele bas oradan amazon takipteki kodu gir.
buldum hocam teşekkür ediyorum çok sağolun

sizin ne zaman işlemlere başlandı? benim daha depoda hareket bile etmedi galiba

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bendede böyle şuanda inşallah sıkıntı çıkmaz siteyi atıyorum googlede kargo firmasının adını yazınca çıkan ilk sitede olmuyor

buldum hocam teşekkür ediyorum çok sağolun

Evet hocam kargolarımız aynı uçakta 2 gündür inmedi ama istanbulda ki kardan da olabilir umarım önümüzdeki hafta kavuşuruz.

Alıntıyı görüntüle
2 martta sipariş vermişim 4 martta harekete geçmiş ekran görüntüsünde olduğu gibi
benim de bugün hareket etmesi lazım ozaman 6 martta verdim siparişi bakalım 15 nisan teslimat yazıyor da o zamana kalmaz umarım.

Evet hocam kargolarımız aynı uçakta 2 gündür inmedi ama istanbulda ki kardan da olabilir umarım önümüzdeki hafta kavuşuruz.
müşteri temsilcisi bana hava olayları yüzünden dedi az önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,192
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri