Neler Yeni

4 günlük Split programım nasıl?

Ali_124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren YILDIZ
Pazartesi :göğüs omuz sırt bacak karın ön kol
Salı : rest
Çarşamba :göğüs omuz sırt biceps triceps
Perşembe :rest
Cuma: omuz sırt ön kol karın
Cumartesi : göğüs biceps triceps bacak
Pazar:rest
Her kas için haftalık 10 ila 20 set arası hareketler ve set hazırladım. Şu ana kadar her şey normal gözüküyor siz de onay verirseniz pzaratesi yapmaya başlayacağım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,533
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Biz buna fullbody diyoruz. Cumartesiye bir de sırt koysan program fullbody olacak.

Ali_124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz buna fullbody diyoruz. Cumartesiye bir de sırt koysan program fullbody olacak.
Öbür türlü internette gördüğüm tüm programlar kası haftada bir kez, yüksek frekans ile çalıştırmış ki bu iyi değil. Eğer eski programımdan (full body) devam edersem hem daha az spora gidicem hem antrenman çok uzun sürecek o yüzden bir şeyler ayarlamam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mete avcı
Öbür türlü internette gördüğüm tüm programlar kası haftada bir kez, yüksek frekans ile çalıştırmış ki bu iyi değil. Eğer eski programımdan (full body) devam edersem hem daha az spora gidicem hem antrenman çok uzun sürecek o yüzden bir şeyler ayarlamam lazım
Ppl yap push off pull off legs off sonra 4. Gün eksik olduğun bölgeleri çalış veya haftada bir az diyorsan 1 off ver ppl yap ya da benim gibi 2 push 2 pull 1 legs yap bacağa da ağır gir sert idman at haftada 1 yeter

Ali_124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ppl yap push off pull off legs off sonra 4. Gün eksik olduğun bölgeleri çalış veya haftada bir az diyorsan 1 off ver ppl yap ya da benim gibi 2 push 2 pull 1 legs yap bacağa da ağır gir sert idman at haftada 1 yeter
Sence bu program yapmaya değer mi gelişim gösterir miyim? Ppl denedim beceremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
KAAN ŞAHİN
Ne zamandır spor yapıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
KAAN ŞAHİN
Bence full body devam etmelisin daha çok fayda göreceğini düşünüyorum. Programını da beğendiğimi söyleyemeyeceğim hatta çok kötü diyebilirim. Haftada 3 gün omuz koymuşsun 4. günde göğüs var zaten omzun hiç dinlenemeyecek. Bence 5,5 aydır spor yapan birinin ön kol çalışma ihtiyacı yok. Çarşamba gününe göğüs omuz triceps koymuşsun bench press yapsan zaten üçü de iyi çalışacak. Seviyene göre split yapmamanı temel hareketlerde ustalaşmanı tavsiye ederim yine de split yapacam diyorsan bunu yapma bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç kilo bench ve squat yaptığını söyleyebilir misin?

Ali_124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Eren YILDIZ
Bence full body devam etmelisin daha çok fayda göreceğini düşünüyorum. Programını da beğendiğimi söyleyemeyeceğim hatta çok kötü diyebilirim. Haftada 3 gün omuz koymuşsun 4. günde göğüs var zaten omzun hiç dinlenemeyecek. Bence 5,5 aydır spor yapan birinin ön kol çalışma ihtiyacı yok. Çarşamba gününe göğüs omuz triceps koymuşsun bench press yapsan zaten üçü de iyi çalışacak. Seviyene göre split yapmamanı temel hareketlerde ustalaşmanı tavsiye ederim yine de split yapacam diyorsan bunu yapma bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç kilo bench ve squat yaptığını söyleyebilir misin?
Bench 50kg squat ta yapmıyorum. O zaman fullbody den devam edicem

Bileklerim ince olduğu için yaza kadar biraz büyümeleri için koydum zaten çok bişey yok iki hareket var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,290
Üyeler
172,815
Son üye
islamalc
Top Bottom