43 Ekran Kartıyla BF6 Performans Testi!

Ben seni evli barklı işinde gücünde sanıyordum demek okuyormuşsun.
Okumuyom. 2. Bölümü okucam. İlk bölümü nedense artık istemiyorum. Çoğu arkadaşımda okuduğu bölümde çalışmak istemiyor. Bizim bölümü okuyanların biri kombici oldu biri kurye :d

o degılde oyun 2600 cıvarlarında ban para verınde alayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okumuyom. 2. Bölümü okucam. İlk bölümü nedense artık istemiyorum. Çoğu arkadaşımda okuduğu bölümde çalışmak istemiyor. Bizim bölümü okuyanların biri kombici oldu biri kurye :d
okudukları bolum ne hocam ınsan neden calısmak ıstemedıgı bolumu okurkı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
o degılde oyun 2600 cıvarlarında ban para verınde alayım :)

okudukları bolum ne hocam ınsan neden calısmak ıstemedıgı bolumu okurkı
Uçak teknolojisi ve kabin hizmetleri. Birinde çok iyi İngilizce lazım benim bölümde de tecrübe lazım. Başta pandemi derken falan hiç çalışmadım yaş oldu 20'lerin ortası. Bu saatten sonra ya DGS ile mühendis olcam ya da ekonomi okuyup bankacı oluyum diyorum.

Okumanın yaşı mı var benim yaş 27 ben de hala ders çalışıyorum üni sınavı için :D
Seneye bizdir.

ben niye hiçbir teste 3090 ti göremiyorum millet kartı bulamıyor galiba

Uçak teknolojisi ve kabin hizmetleri. Birinde çok iyi İngilizce lazım benim bölümde de tecrübe lazım. Başta pandemi derken falan hiç çalışmadım yaş oldu 20'lerin ortası. Bu saatten sonra ya DGS ile mühendis olcam ya da ekonomi okuyup bankacı oluyum diyorum.

Seneye bizdir.
hakkın da hayırlısı olsun dost umarım dlediğin bölümden mezun olup kendi işini yaparsın

Seneye bizdir.
Bende Havacılık Yönetimi okuyorum son sınıfım, staj bulamıyoruz resmen, nasıl iş bulacağız diye kara kara düşünüyorum valla.

Bende Havacılık Yönetimi okuyorum son sınıfım, staj bulamıyoruz resmen, nasıl iş bulacağız diye kara kara düşünüyorum valla.
Çok okuyan var alım çok az :(.

1060 nerde :cry: ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,088
Üyeler
189,548
Son üye
fearloyalty
Geri