Çözüldü✓ 500 HZ ASUS ROG ALINIR Mİ (ARTILAR /EKSİLER)

Reaksiyon skoru
89
Bütçe
60000
3b4c4111-450e-488e-b208-d3d036d3d265.webp
Bi altı 40 k ya satılıyor bu biraz tuzlu 50-52 K arası değişkenlik gösteriyor indirim takip ediyorum zor da olsa ve (para sorun değil) sizce alınır mı eksileri var mı

Aynen hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunlukla COD - BF ve şuan çıkacak BF6 için de istiyorum onun dışında CS de oynuyorum ya biraz daha aşşa bir monitör istedim ama almışken fırsat varken tam olanımalalım diyorum
Ne fırsatı var

Ben ne diyorum sen ne diyosun almışken üstünü alim diyorum
Hayır fırsat varken den kastın o daha ucuza felan mi gelecek ? İndirim felan mi?? Param var en iysiini alayim manasında mi

Soruyu anlamadım sordum da sen bana bakma yorum atmadim say kolay gelsin sana hadi eyw

Hayır fırsat varken den kastın o daha ucuza felan mi gelecek ? İndirim felan mi?? Param var en iysiini alayim manasında mi

Soruyu anlamadım sordum da sen bana bakma yorum atmadim say kolay gelsin sana hadi eyw
Kardeşimi dilinden anlamak zor 500 HZ alırken alayım diyorum 480 HZ Lg al diyosun almak istesem şuan onu alırım zaten almıyorum bende biliyorum onu almasını önerinin konuyla alakasını çözemedim (indirim oluyo) oda olursa alıcam yoksa bu fiyattan alırım sana da eyw kardeşim

Bu monitör 500hz bandında teknik özellikler olarak neredeyse aynı
Artıları:
0.5 inch daha büyük
Yükseklik ayarı 20mm daha fazla
kendinden hoparlörü var ne kadar iyidir bilemiyorum ya da kullanılır mı nadir
Eksileri:
Swivel Aralığı 25 derece daha az
600Gram daha ağır
Güç tüketimi daha fazla
Çok büyük Farklar yok aralarında
Hz olarak en yükseği istiyorsan 540hz 1080p var ancak 40hz fedakarlık edip 2k 500hz bence çok daha mantıklı bir seçim olacaktır
Sonuç olarak Bence mantıklı olan seçenek asus gibi duruyor

Bu monitör 500hz bandında teknik özellikler olarak neredeyse aynı
Artıları:
0.5 inch daha büyük
Yükseklik ayarı 20mm daha fazla
kendinden hoparlörü var ne kadar iyidir bilemiyorum ya da kullanılır mı nadir
Eksileri:
Swivel Aralığı 25 derece daha az
600Gram daha ağır
Güç tüketimi daha fazla
Çok büyük Farklar yok aralarında
Hz olarak en yükseği istiyorsan 540hz 1080p var ancak 40hz fedakarlık edip 2k 500hz bence çok daha mantıklı bir seçim olacaktır
Sonuç olarak Bence mantıklı olan seçenek asus gibi duruyor
Bence 540 Hz almak yerine 2 k alsın o kadar parası varken tabi gene kendisi bilir

Alıntıyı görüntüleBi altı 40 k ya satılıyor bu biraz tuzlu 50-52 K arası değişkenlik gösteriyor indirim takip ediyorum zor da olsa ve (para sorun değil) sizce alınır mı eksileri var mı
500hz biraz gereksiz olacaktır. Valo veya Cs tarzı oyunlarda 500 fpsi geçeceğiniz için tam güç kullanabilirsiniz ama dediğiniz oyunlar (Bf1, COD vs.) 5090 lı ekran kartlarında bile mfgsiz bu tarz değerler alamayacağından overkill olacaktır. bi altı almayı düşünmenizi tercih ederim. veya farklı modellerede göz atabilirsiniz.

Geri