Neler Yeni

5000-6000 TL ARASI EN İYİ F/P MEKANİK KLAVYE

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
6000
Arkadaşlar herkese merhaba;

5000 TL-6000 TL arası bütçem var. 6000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi f/p mekanik oyuncu klavye sizce nedir?

Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Arkadaşlar herkese merhaba;

5000 TL-6000 TL arası bütçem var. 6000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi f/p mekanik oyuncu klavye sizce nedir?

Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 razer blackwidow v4 x Asus rog Strix scope 2 nx snow Switch falan filan hocam

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 razer blackwidow v4 x Asus rog Strix scope 2 nx snow Switch falan filan hocam
Hocam steelseries apex pro için ne düşünüyorsun acaba? Klavyenin sadece İngilizce olması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca teşekkür ederim, bu yazdığın model klavyeleri de inceleyeceğim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Hocam steelseries apex pro için ne düşünüyorsun acaba? Klavyenin sadece İngilizce olması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca teşekkür ederim, bu yazdığın model klavyeleri de inceleyeceğim
https://www.itopya.com/asus-rog-cla...kce-rgb-mekanik-kablosuz-gaming-klavye_u13405 bak buda güzel numpad manyetik diye hatırlıyorum cikarabiliyorsun hocam ss kullanmadım ama apex 5 apex 7 apex pro apex 3 alınabilir gibi as klavye olarak tercihime girmiyor ondansa Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 pro çekerim daha iyi ama fena değil klavyeleri

Laika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hikmet Göymen
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bu paralara cikiyorsan manyetik switchli al kesinlikle.

Kendi kullandigim klavyem cok memnunum;

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu paralara cikiyorsan manyetik switchli al kesinlikle.

Kendi kullandigim klavyem cok memnunum;

Kanka bilmediğim için soruyorum. Neden manyetik switch? Ve bu manyetik switch olayı günümüz oyunlarında kullanışlı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/asus-rog-cla...kce-rgb-mekanik-kablosuz-gaming-klavye_u13405 bak buda güzel numpad manyetik diye hatırlıyorum cikarabiliyorsun hocam ss kullanmadım ama apex 5 apex 7 apex pro apex 3 alınabilir gibi as klavye olarak tercihime girmiyor ondansa Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 pro çekerim daha iyi ama fena değil klavyeleri
Teşekkürler bro hepsine bakacağım bu klavyelerin. Sonuçta az para vermiyoruz 1 kez alıp uzun ömürlü kullanma amacım var

Laika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hikmet Göymen
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kanka bilmediğim için soruyorum. Neden manyetik switch? Ve bu manyetik switch olayı günümüz oyunlarında kullanışlı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bro hepsine bakacağım bu klavyelerin. Sonuçta az para vermiyoruz 1 kez alıp uzun ömürlü kullanma amacım var
Manyetik switch nedir diye arastirman daha iyi olur. Benim bildigim yeni bir teknoloji trde cok ornegi yok tus gecikme suresi baya dusuk oluyor gecikme suresini ayarlayabiliyorsun. Attigim klavyede elimi tusun ustunde tutunca bile algiliyor. Bide tustan elini cekmeden tusa bir daha basabiliyorsun rapid trigger deniyordu sanirim movement gerekli oyunlarda baya ise yariyor. Her oyunda ise yarar manyetik switch.

Bu videoyu izleyebilirsin;

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Kemal Eser
Manyetik switch nedir diye arastirman daha iyi olur. Benim bildigim yeni bir teknoloji trde cok ornegi yok tus gecikme suresi baya dusuk oluyor gecikme suresini ayarlayabiliyorsun. Attigim klavyede elimi tusun ustunde tutunca bile algiliyor. Bide tustan elini cekmeden tusa bir daha basabiliyorsun rapid trigger deniyordu sanirim movement gerekli oyunlarda baya ise yariyor. Her oyunda ise yarar manyetik switch.

Bu videoyu izleyebilirsin;

Kral çok teşekkür ederim öncelikle ilgin ve bilgin için. Evet araştırdım bu green switch maynetik switch olayları Razer tarafından ilk defa üretilmiş ve yeni bir teknoloji, diğer kısımlar tam olarak anlattığın gibi. Bu sebeple Razer Blackwidow v4 model klavyeye yükseldim. Büyük ihtimalle de bu klavyeyi alacağım. Bir süre kullandıktan sonra görüşlerimi yine belirtirim. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,335
Üyeler
163,473
Son üye
spacejax
Top Bottom