Android 5000-6000 TL Telefon Önerisi

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Telefonda hiç oyun oynamıyorum kamerayıda neredeyse hiç kullanmam, sadece konuşmak ve sosyal medya kullanmak için alacağım. Lütfen Apple logolu hiçbir şey önermeyin kullanmam. Benim aklımda bu var:

Xiamoi Mi 10t pro.

Yoo kamerasi da iyi tabi iPhone 11 eşdeğer nerdeyse. Genel olarak fp telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kamerası için önerilmiyor mu ?
Cevaplamayi unuttum usta yazdım bakarsın.

Biraz baktım da grisi güzel duruyor, alınır değil mi hocam ?

Biraz baktım da grisi güzel duruyor, alınır değil mi hocam ?
O kadar para vermeyi düşünüyorsan tabi ama kamera performans istemiyosan boşuna o kadar para vermeye gerek yok poco x3 almanı öneririm kullanıyorum gayet iyi memnunum.

Telefonda hiç oyun oynamıyorum kamerayıda neredeyse hiç kullanmam, sadece konuşmak ve sosyal medya kullanmak için alacağım. Lütfen Apple logolu hiçbir şey önermeyin kullanmam. Benim aklımda bu var:

Cem hocam ne kadar zenginsiniz maşallah ne iş yapıyorsunuz ? 😅

O kadar para vermeyi düşünüyorsan tabi ama kamera performans istemiyosan boşuna o kadar para vermeye gerek yok poco x3 almanı öneririm kullanıyorum gayet iyi memnunum.
Bu benim attığım iyi değil mi hocam ? Yıllardır Samsung kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Cem hocam ne kadar zenginsiniz maşallah ne iş yapıyorsunuz ? 😅
Hocam her konuda bu soruluyor, valla kirli işler yapmıyorum. :D

Bu benim attığım iyi değil mi hocam ? Yıllardır Samsung kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Elektronik işi şans işi marka kötüleyemeyiz. Samsung hoşuma gitmiyor. Çevrem ve ben xiamoi kullandığımız için tavsiye ettim fp telefonlar çünkü.

Hocam her konuda bu soruluyor, valla kirli işler yapmıyorum. :D
Kanka baban ne iş yapıyor :D

Yanlış bilgi vermeyelim, kamera olarak Samsung Galaxy M51'den bile geride olan bir cihaz Xiaomi Mi 10T Pro. Samsung Galaxy S20 alabilirsiniz, Exynos 990 pil tüketimi konusunda iyi olmasa da bataryası günü çıkaracaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri