Çözüldü✓ 5600x için bios upgrade lazım mı

Reaksiyon skoru
69
merhaba anakartım msi b450m gaming plus ve bios tarihi 25.07.2022 ve sitesinden baktığımda 1-2 yıl daha yeni olanlar beta yazıyor galiba anakartım artık bios güncellemesi almıyor. ben ryzen 5 2600 kullanıyorum ve yarın sabah söküp satıcam ryzen 5 5600x aldım bios güncellemesi yapmalı mıyım ? beta sürümü olsa bile yoksa taktığım gibi çalışır mı

merhaba anakartım msi b450m gaming plus ve bios tarihi 25.07.2022 ve sitesinden baktığımda 1-2 yıl daha yeni olanlar beta yazıyor galiba anakartım artık bios güncellemesi almıyor. ben ryzen 5 2600 kullanıyorum ve yarın sabah söküp satıcam ryzen 5 5600x aldım bios güncellemesi yapmalı mıyım ? beta sürümü olsa bile yoksa taktığım gibi çalışır mı
internet sitesinde beta olmayan bios sürümü 18.08.2022 tarihinde görünüyor . benim biosumun tarihinde bir sürüm yok bir problem midir bu ?

en yeni biosu yükle beta konusunda bir fikrim yok
satıcıya sorarak biosun yüklü olup olmadığını sorabilirsiniz

kanka en yeni biosu yükle anakartın üzerinde ve sitesinde yazar desteği olup olmadığını

problem değil beta versiyonlarını kaldırıyolar bazen çalışma ihtimali var ama update etmeni önerirrim her türlü.

5600 için anakartının destek sayfası 7B86v1I diyor en az

5600x için farklı mıdır yoksa bunu baz alabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim anakartım sitesnde 7b87 var hep en eski tarihlerde bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

problem değil beta versiyonlarını kaldırıyolar bazen çalışma ihtimali var ama update etmeni önerirrim her türlü.
mavi ekran yiyor bilgisayar hep son sürümü güncelledim ama

Son düzenleme:
o yazdığım sürümde çalışması lazım garanti olsun istersen ötesine geçebilirsin kemdi sitesi o sürümde çalışır diyor

Geri