Neler Yeni

7800X 3D İçin Anakart tavsiyesi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Çokyiğit
Merhabalar destekleriniz için baştan teşekkür ederim 2 anakart arasında kaldım.

asrock x870e-taichi vs msi mpg x870e-carbon

güncel fiyatlar bu şekilde asrock taichi hakkında pek bir bilgim yok ama forumda övülen bir kart modeli olduğunu gördüm.

Ekstra olarakta ram tavsiyesi alabilirim uzun zamandır takip etmiyorum. Bütçemde sıkıntı yok fakat en pahalısı neyse onu almak gibi bir niyetim yok.

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ramazan Özdemir
Msi alırsanız 50 dolar steam kodu da alabilirsiniz msi kampanya sayfasından

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Arda doğan
Msı b650 tomahawk'da alabilirsiniz veya x670

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Satürn
Fiyat,performans vs. bilmem de Asrock çok iyi duruyor be

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Çokyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asrock 27 fazlıymış. Msi 21. Overclock için asrock. Diğer özellikler bakımından msi.
Overclock ile fazla işim yok pekte anlamam ama galiba Msi daha mantıklı gibi boşuna Asrock beklemişim stok yoktu piyasada 40bin tl civarıydı.
Msi 19.300 TL civarındayken almamıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süreli sağlam bir anakart olmasını istedim , normalde bugüne kadar hep b serisi anakartlar kullandım bir tık artırmak gerektiğini düşünüyorum işlemci içinde aynı şekilde 5600x den çıktım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Merhabalar destekleriniz için baştan teşekkür ederim 2 anakart arasında kaldım.

asrock x870e-taichi vs msi mpg x870e-carbon

güncel fiyatlar bu şekilde asrock taichi hakkında pek bir bilgim yok ama forumda övülen bir kart modeli olduğunu gördüm.

Ekstra olarakta ram tavsiyesi alabilirim uzun zamandır takip etmiyorum. Bütçemde sıkıntı yok fakat en pahalısı neyse onu almak gibi bir niyetim yok.
MSI olan daha iyi bir tercih olarak duruyor. 20K etmez ama. Bu işini görür bence. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776135034.html

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
Sadece oyun oynayacağın için bu kadarına da gerek yok istersen daha uygun fiyatlı bir ürün tercihinde bulunabilirsin. 7800x3D'nin çekeceği güç belli. Zorlayacak bir durum yok.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
ulaş dursun
Sadece oyun oynayacağın için bu kadarına da gerek yok istersen daha uygun fiyatlı bir ürün tercihinde bulunabilirsin. 7800x3D'nin çekeceği güç belli. Zorlayacak bir durum yok.
aynen öyle b serisi küçümseyenide ilk kez gördüm hocam neyine yetmiyor x serisi üreticiler için oyuncular için falan değil giriş çıkışlara bir bak napıcaksın sen onları gereksiz para git 2tb m2 ssd al b850 alıp üstüne paran kalıyor.
Overclock ile fazla işim yok pekte anlamam ama galiba Msi daha mantıklı gibi boşuna Asrock beklemişim stok yoktu piyasada 40bin tl civarıydı.
Msi 19.300 TL civarındayken almamıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süreli sağlam bir anakart olmasını istedim , normalde bugüne kadar hep b serisi anakartlar kullandım bir tık artırmak gerektiğini düşünüyorum işlemci içinde aynı şekilde 5600x den çıktım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
aynen öyle b serisi küçümseyenide ilk kez gördüm hocam neyine yetmiyor x serisi üreticiler için oyuncular için falan değil giriş çıkışlara bir bak napıcaksın sen onları gereksiz para git 2tb m2 ssd al b850 alıp üstüne paran kalıyor.

Valla bende de B serisi var da bazı X670'lerden bile iyidir. :D Zaten X3D işlemciler oyun işlemcisi. Oyunda çekeceği güç max 100W diyelim. Bunun için çok yüksek değer amperli ürünlere gerek yok. Geriye kalan ssd girişi, usb girişi gibi kalan anakart yapılarına bakıp alınabilir. Oyun işlemcisi için arkadaşın baktığı anakartlar çok üst düzey seviye.

Top Bottom