- Konu Sahibi Konu Sahibi
henüz etmedim, 9070xt nin fiyatı istediğim band da çıkarsa alacağım yoksa acaba bütçemi çok zorlarım diye iade mi edeyim diye sordum şuan iade edip etmemek arasındayım yani7900xt niye iade ediyosun ki
henüz etmedim, 9070xt nin fiyatı istediğim band da çıkarsa alacağım yoksa acaba bütçemi çok zorlarım diye iade mi edeyim diye sordum şuan iade edip etmemek arasındayım yani7900xt niye iade ediyosun ki
Açıkçası ben 35 bin Türk lirası altına çıkacağına inanmıyorum ama biraz bekleyin o zaman duruma göre karar verin zamanınız varsahenüz etmedim, 9070xt nin fiyatı istediğim band da çıkarsa alacağım yoksa acaba bütçemi çok zorlarım diye iade mi edeyim diye sordum şuan iade edip etmemek arasındayım yani
Zamanım var beklemedeyimAçıkçası ben 35 bin Türk lirası altına çıkacağına inanmıyorum ama biraz bekleyin o zaman duruma göre karar verin zamanınız varsa
32-37 arasinda suan. Tabi ben en üst modeli olarak demiştim.Zamanım var beklemedeyim
Valla bilmiyorum hocam bebde aşırı kararsızum şuan32-37 arasinda suan. Tabi ben en üst modeli olarak demiştim.
Hocam böyle aman aman güncel oyunları oynamiyorsaniz, ki sahip olduğunuz kart oynatır. Bence takılın bütçeyi yormayın. Tabi 9070xt nitro+ modeli için diyiyorum. Sıradan kullanıcı için yeterli sizi çok rahat götürür. Kendinizi az çok tanıyorsunuz ona göre karar verinValla bilmiyorum hocam bebde aşırı kararsızum şuan
Nitro değil de xt modelini alacak bütçe var nitro ya belki ama işte soruyorum kendime gerek var mı diye bende cevap yokHocam böyle aman aman güncel oyunları oynamiyorsaniz, ki sahip olduğunuz kart oynatır. Bence takılın bütçeyi yormayın. Tabi 9070xt nitro+ modeli için diyiyorum. Sıradan kullanıcı için yeterli sizi çok rahat götürür. Kendinizi az çok tanıyorsunuz ona göre karar verin
Performans karsilastirmalarina bakın çok bir fark yok gibi duruyor. Ama tabi 9070xt daha güncel ve teknolojiye sahip bir kartNitro değil de xt modelini alacak bütçe var nitro ya belki ama işte soruyorum kendime gerek var mı diye bende cevap yok
Yaw hocam ben A oyunundan 80 fps alsam ne olur 90 alsam ne olur bana fark etmiyor. Ben ömrümde ilk defa sıfır pc diyorum almışken uzun ömürlü olsun istiyorumPerformans karsilastirmalarina bakın çok bir fark yok gibi duruyor. Ama tabi 9070xt daha güncel ve teknolojiye sahip bir kart
O zaman hiç elleme kal böyle o da gotururYaw hocam ben A oyunundan 80 fps alsam ne olur 90 alsam ne olur bana fark etmiyor. Ben ömrümde ilk defa sıfır pc diyorum almışken uzun ömürlü olsun istiyorum
Niye7900XT ekran kartı olan varsa 9070 serisine geçmek mantıksız.