- Bütçe
- 8000
Arkadaşlar merhaba, kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor da öyle ders çalışması için filan tablet almayı düşünüyorum bütçe maks 8k önerilerinize açığım. Oyun filan oynanmayacak sadece ders çalışıp video izlemek için
Huawei almak ister misiniz?Arkadaşlar merhaba, kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor da öyle ders çalışması için filan tablet almayı düşünüyorum bütçe maks 8k önerilerinize açığım. Oyun filan oynanmayacak sadece ders çalışıp video izlemek için
Marka hiç farketmez fiyat bandında olsun yeter iyi bir öneri varsa huawei de olur tabi kiHuawei almak ister misiniz?
Marka hiç farketmez fiyat bandında olsun yeter iyi bir öneri varsa huawei de olur tabi ki
çok teşekkür ettim hocam kuponla beraber sipariş verdim direk kendi sitesinden saolun tekrardan <3Klavyesiz versiyonu 450 TL kupon ile 8.549 TL. Yanında fare hediye ediliyor. Google servislerini MicroG ile kurabilirsiniz.HUAWEI MatePad 11.5 inç Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MatePad 11,5 inç tablet, HUAWEI M Pencil 2 nesil ve çıkarılabilir klavye ile çalışır SuperHub ve çoklu pencere, göz konforu ve 7700 mAh batarya kapasitesine sahip olup SuperCharge ile hızlı şarj edilebilir HUAWEI Store dan şimdi satın alınconsumer.huawei.com
çok teşekkür ettim hocam kuponla beraber sipariş verdim direk kendi sitesinden saolun tekrardan <3