Neler Yeni

82 K ya i7 17400 K + 5070 Tİ alınır mı görsel mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selman
1740782016007.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İ7 14700K için bu fiyata daha iyi bir sistem var mı varsa link lütfen

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
efe araci
gamegarajın sistemleri genelde fp ürünler oluyor fakat intel işlemcileri pek sevmediğim için öneririm diyemem bu bütçelerde hazır sistem önermem eliniz ile toplamanız hep daha iyi olucaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamegarajın sistemleri genelde fp ürünler oluyor fakat intel işlemcileri pek sevmediğim için öneririm diyemem bu bütçelerde hazır sistem önermem eliniz ile toplamanız hep daha iyi olucaktır.
Teşekkür ederim cevabınız için. ama akakçeye ve diğer sitelere giriyorum benzer ürünleri tek tek topluyorum fiyatlarda pek bir fark oluşmuyor. yani i7 14700K + rtx 5070 Ti yi En ucuz kaça toplayabilirim ki acaba. sistem kötü mü bu arada bu fiyata göre ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
efe araci
Teşekkür ederim cevabınız için. ama akakçeye ve diğer sitelere giriyorum benzer ürünleri tek tek topluyorum fiyatlarda pek bir fark oluşmuyor. yani i7 14700K + rtx 5070 Ti yi En ucuz kaça toplayabilirim ki acaba. sistem kötü mü bu arada bu fiyata göre ?
fiyatına göre güzel gibi ekran kartı tek başına 51k zaten :D ona rağmen ana kartı baya kaliteli tutup üstüne sıvı soğutucu koyup 32gb 2tb olup bu fiyata zor gibi ama işte dediğim gibi intel işlemciler oyun için pek uygun değil.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
hocam eğer amacınız oyun oynamaksa RX 9000 serisi çıkıyor 5070 yerine onu düşünebilirsiniz ve daha ucuz olucak bir de işlemciyi r7 7000 serisi yapabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selman
fiyatına göre güzel gibi ekran kartı tek başına 51k zaten :D ona rağmen ana kartı baya kaliteli tutup üstüne sıvı soğutucu koyup 32gb 2tb olup bu fiyata zor gibi ama işte dediğim gibi intel işlemciler oyun için pek uygun değil.
2 tb ssd ekledim fiyat 84 Bin küsür olmuş bu arada. aslında ben pubg mobile de oynarım intel, amd ye göre emulatorlerde daha iyi performans sergiliyor diye intel de almak isterim. ama fena değil bence i7 14700K serisi. yani sizce bu fiyata ve bu ürün parçalarına göre herhangi bir abartılı yanlış bir şey yok değil mi ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
efe araci
2 tb ssd ekledim fiyat 84 Bin küsür olmuş bu arada. aslında ben pubg mobile de oynarım intel, amd ye göre emulatorlerde daha iyi performans sergiliyor diye intel de almak isterim. ama fena değil bence i7 14700K serisi. yani sizce bu fiyata ve bu ürün parçalarına göre herhangi bir abartılı yanlış bir şey yok değil mi ?
ben pek abartı fiyat göremedim zaten gameagarajın sistemleri genelde uygun oluyor bazıları hariç pubg mobile oynayacaksanız bu sistem çok overkill kaçar pubg mobile oyun olduğu için benim rx580 2600 işlemcili sistemimde bile 120fps oynuyordum zamanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selman
ben pek abartı fiyat göremedim zaten gameagarajın sistemleri genelde uygun oluyor bazıları hariç pubg mobile oynayacaksanız bu sistem çok overkill kaçar pubg mobile oyun olduğu için benim rx580 2600 işlemcili sistemimde bile 120fps oynuyordum zamanında.
Haklısınız ben de 1-2 yıl önce şu anki bilgisayarım 1660 super i3 10.nesil ile rahat 90 fps oynardım ama güncellemeler ile birlikte baya bir zorlaştı oyunu oynamak.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
efe araci
Haklısınız ben de 1-2 yıl önce şu anki bilgisayarım 1660 super i3 10.nesil ile rahat 90 fps oynardım ama güncellemeler ile birlikte baya bir zorlaştı oyunu oynamak.
intel işlemcinin oyun gücü düşük fakat çok fazla çekirdeğe sahip olduğu için emulatörler belki daha iyi çalışabilir ama onun harici hem çok ısındığı için hem tdp değeri çok yüksek olduğu için hem de AMD 7000 ve 9000 işlemciler ile PİŞİRDİĞİ için kendiniz el ile aynı parçaları vatan'dan (%20 sepet indirimi var sanırım bitmiş te olabilir) amd işlemci ile toplamanızı öneririm.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Alıntıyı görüntüle

İ7 14700K için bu fiyata daha iyi bir sistem var mı varsa link lütfen
Fiyatına göre iyi sistem hocam parçaları tek tek al rtx 5070ti’nın saçma fiyatına rağmen bile güzel.
Tavsiyem kasayı ve psuyu yükseltmek eğer bütçe sonsa 1TB ssd yapıp sonradan ssd eklemeniz yönünde.
Tabi oyun dışında işleriniz varsa da iyi bi sistem ama tavsiyem siz bu fiyat bandında bide amd sistemlere bakmanız yönünde olacaktır misal
Şu sistemdeki işlemciyi 9700x yapıp ssd’yi 2 GB yaparsanız ya da anakartı x870 yaparsınız hem daha ucuz olur hemde aşağı yukarı aynı performans olur ama artı olarak ucu kör bi anakart almamış olursunuz.Tavsiyem AMD olacaktır.
Mesela böyle bi sistemde var yine işlemciyi 9700x yapıp Ramleri 7400 MHz olana çıkartın soğutucuyu 200tl farkla phantom spirit yapın 80000 civarına gelir tek sıkıntısı anakart onuda sistemi aldıktan sonra değişebilirsiniz.

5000 serisi kart alacaksanız hazır sistemler daha karlı olacaktır hocam normalde toplayın derdim ama 5070ti rezil bi fiyatta şu an.

Gerçi amd sistem toplama daha ucuza denk gelebilir intele nazaran.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selman
Fiyatına göre iyi sistem hocam parçaları tek tek al rtx 5070ti’nın saçma fiyatına rağmen bile güzel.
Tavsiyem kasayı ve psuyu yükseltmek eğer bütçe sonsa 1TB ssd yapıp sonradan ssd eklemeniz yönünde.
Tabi oyun dışında işleriniz varsa da iyi bi sistem ama tavsiyem siz bu fiyat bandında bide amd sistemlere bakmanız yönünde olacaktır misal
Şu sistemdeki işlemciyi 9700x yapıp ssd’yi 2 GB yaparsanız ya da anakartı x870 yaparsınız hem daha ucuz olur hemde aşağı yukarı aynı performans olur ama artı olarak ucu kör bi anakart almamış olursunuz.Tavsiyem AMD olacaktır.
Mesela böyle bi sistemde var yine işlemciyi 9700x yapıp Ramleri 7400 MHz olana çıkartın soğutucuyu 200tl farkla phantom spirit yapın 80000 civarına gelir tek sıkıntısı anakart onuda sistemi aldıktan sonra değişebilirsiniz.

5000 serisi kart alacaksanız hazır sistemler daha karlı olacaktır hocam normalde toplayın derdim ama 5070ti rezil bi fiyatta şu an.

Gerçi amd sistem toplama daha ucuza denk gelebilir intele nazaran.
Teşekkür ederim hocam paylaştığınız bilgiler için. Belirttiğiniz gibi bence de işlemci ve ekran kartı bu fiyata uygun bu sistemi alacam o zaman. Amd işlemcileri pek istikrarlı değil diye birkaç söylem duydum çekiniyorm açıkçası ama bakalım hayırlısı diyelim.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Mehmet Ali ARICAN

https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

https://www.sine rji.gen.tr/kingston-1tb-nv3-nvme-gen4-okuma-6000mb-yazma-4000mb-m2-ssd-p-51976

Şöyle hemen bi topladım sizin için total 80 yine aynı para oluyor ama parça kalitesi çok daha iyi bi sistem hocam.
Tavsiyem AMD alacaksanız toplama Intel ise attığınız iyi ama dediğim gibi intel kör bi sistem AMD alırsanız ilerde 10-11. Nesili bile takabilirsiniz muhtemelen.intelde bitmiş bi soket lga 1700.

Bu arada AMD işlemciler gayet iyi işlemciler hocam.

Top Bottom