Yun express nerede yazıyor hocam? Bende mesela singapore post sayfasına yönlendiriyor.Kargoya verilmiş. Yun Express
Yun express nerede yazıyor hocam? Bende mesela singapore post sayfasına yönlendiriyor.Kargoya verilmiş. Yun Express
Yun express nerede yazıyor hocam? Bende mesela singapore post sayfasına yönlendiriyor.
Ürün aynı olsa bile kargoları farklı firmalara veriyorlar demekki
AK820 Pro xmas1 koduyla 68 dolar, daha iyi olur çıkabilirsenizWireless Mavi Olanı Alacam Büyük İhtimalle
Aldım Bile Hocam Konuyu Görmedim Yoksa Net Bunu Alırdım İptal Edilirse Bakim Bir Ama Parayı Falan Çekti Bile Hiç Uğraşmayim En İyisiAK820 Pro xmas1 koduyla 68 dolar, daha iyi olur çıkabilirseniz
Hocam hangi switch daha iyi ben beyaz +mor almak istiyorum daAK820 Pro xmas1 koduyla 68 dolar, daha iyi olur çıkabilirseniz
Bide 1000 1200tl civarına varmı 63 dolar çok pahalıHocam hangi switch daha iyi ben beyaz +mor almak istiyorum da
Hocam Kargoyu Nasıl Takip EdiyorsunuzAK820 Pro xmas1 koduyla 68 dolar, daha iyi olur çıkabilirseniz
AK820 Pro için Gift switchleri dışında bilgim yok, onun ses testi videosunu ak820 pro konusuna atmıştım oradan bakabilirsin.Hocam hangi switch daha iyi ben beyaz +mor almak istiyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide 1000 1200tl civarına varmı 63 dolar çok pahalı
Dareu 1k şuan hocam içindeki switch nasıldır çok sesli mi acabaAK820 Pro için Gift switchleri dışında bilgim yok, onun ses testi videosunu ak820 pro konusuna atmıştım oradan bakabilirsin.
1300 TL'ye trde Dareu EK75 vardı onu alabilirsin veya bu ak992 retroyu alabilirsin veya ak992 wireless mavi beyaz olanı XMAS1 koduyla alırsan 49 dolara geliyor onu alabilirsin. Mavi beyaz ak992 backlight veya rgb yok haberin olsun.
Hocam dareu şuan tr de 999tl diyor acaba alınır mı veya 1k ya başka ürün varmı iyiAK820 Pro için Gift switchleri dışında bilgim yok, onun ses testi videosunu ak820 pro konusuna atmıştım oradan bakabilirsin.
1300 TL'ye trde Dareu EK75 vardı onu alabilirsin veya bu ak992 retroyu alabilirsin veya ak992 wireless mavi beyaz olanı XMAS1 koduyla alırsan 49 dolara geliyor onu alabilirsin. Mavi beyaz ak992 backlight veya rgb yok haberin olsun.
Sesi ok gibi video sonlarında ses testi varDareu 1k şuan hocam içindeki switch nasıldır çok sesli mi acaba
Hocam dareu şuan tr de 999tl diyor acaba alınır mı veya 1k ya başka ürün varmı iyi
Daha önce bu siteden alanlara çıkmamış vergivergi varmı?
İndirimi bitmiş ama ak992 retro'nunSesi ok gibi video sonlarında ses testi var
Ak992 daha mantıklı olabilir bilemiyorum
Daha önce bu siteden alanlara çıkmamış vergi