Teşekkür ederim hocam sağolasın inşallah daha iyisi sizin olsunŞuan toplanırsa monitörsüz 90k ya yaklaşıyor ondan sordum güle güle kullanın
Teşekkür ederim hocam sağolasın inşallah daha iyisi sizin olsunŞuan toplanırsa monitörsüz 90k ya yaklaşıyor ondan sordum güle güle kullanın
parçaları marka yapmak için işlemciden kısmak saçma olmuş. ekran kartsız 50k bütce ile 9600x aşırı düşük kaçmış. bu pc için 9800x3d alınmalı. sıvı soğutma olarak da Arctic Freezer II alınmalı kesinlikle. Arkadaşın attığı sistem baya duruyorMerhabalar, topladığım kasa ekran kartsız 52688,76 TL yapıyor, aşağıya linkleri bırakıyorum, aklımda 2 ekran kartı var 9070 XT Nitro plus veya 5070 Ti ancak nitro 42k şuan, o fiyata alınır mı yoksa farklı bir alternatif olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
parçaları marka yapmak için işlemciden kısmak saçma olmuş. ekran kartsız 50k bütce ile 9600x aşırı düşük kaçmış. bu pc için 9800x3d alınmalı. sıvı soğutma olarak da Arctic Freezer II alınmalı kesinlikle. Arkadaşın attığı sistem baya duruyor
hangisi için söylüyorsunuz, son bir kez tek mesajda toplarsak sistemi, hafta içi almak istiyorum çünkü
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyatı biraz aşağı çekerek kaliteli şeyler alabilirsiniz
Jumbumda çok daha uygun
b850 geçmeni öneririm x870 gereksizdir para verme diye
her kasaya takamadığın için420 lik neden daha ucuz
ASUS ROG Helios GX601her kasaya takamadığın için
her kasaya takamadığın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASUS ROG Helios GX601
Fractal Design Define S2
Fractal Design Define S2 Vision RGB
Fractal Design Vector RS