dianaxd666999
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Aklimda nitro+ ve aorus elite var da sizin de onerebileceginiz model var mi
Hardware unboxed'taydı sanırım, 9070XT Pulse'un soğutması nitro+'dan daha iyi sonuçlar veriyordu. Geçen incehesaptan red devil de almıştım ama askere gidiyorum diye sattımAklimda nitro+ ve aorus elite var da sizin de onerebileceginiz model var mi
anladim cok tesekkur ederimEn ucuzu hangisi ise onu al geç fark yok ama gigabyte alma gel leak var diyolar.
hocam evet red devili cok ovuyorlar onu da dusunuyorumHardware unboxed'taydı sanırım, 9070XT Pulse'un soğutması nitro+'dan daha iyi sonuçlar veriyordu. Geçen incehesaptan red devil de almıştım ama askere gidiyorum diye sattımÇok güzel ekran kartıydı, 33 civarına düşerse alın derim.
gigabyte ekran kartları almayın (üst modelleri hariç)En ucuzu hangisi ise onu al geç fark yok ama gigabyte alma gel leak var diyolar.
nitro+ çok pahalılaştı asus prime alın çok yeterli olur.Aklimda nitro+ ve aorus elite var da sizin de onerebileceginiz model var mi
önemli olan sıcaklık değil nitro+ daha sessiz , daha güçlü çalışıyor ve hot spotu da daha düşük sebebi bu.Hardware unboxed'taydı sanırım, 9070XT Pulse'un soğutması nitro+'dan daha iyi sonuçlar veriyordu. Geçen incehesaptan red devil de almıştım ama askere gidiyorum diye sattımÇok güzel ekran kartıydı, 33 civarına düşerse alın derim.
hocam fiyat olarak 42kya kadar cikabilirim o yuzden asus tuf da guzel geldi gozumegigabyte ekran kartları almayın (üst modelleri hariç)
nitro+ çok pahalılaştı asus prime alın çok yeterli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önemli olan sıcaklık değil nitro+ daha sessiz , daha güçlü çalışıyor ve hot spotu da daha düşük sebebi bu.
ama en basindan beri gonlumden gecen nitro+hocam fiyat olarak 42kya kadar cikabilirim o yuzden asus tuf da guzel geldi gozume
9070xt'yi 33-34k da bulabilecekken 42k vermeyin hocam gidip ekstra bir şeyler yükseltirsiniz ve asus prime modeli çok iyidir diğer giriş modellere göre orta bile sayılır hani illa alacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...-oc-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965160491.html red devil alın.hocam fiyat olarak 42kya kadar cikabilirim o yuzden asus tuf da guzel geldi gozume
ama en basindan beri gonlumden gecen nitro+![]()
Dostum bütçen o kadar var ise sarı siteden 5070 ti al geç ya da indirim bekle yine bulursun sıfır 5070 ti.hocam fiyat olarak 42kya kadar cikabilirim o yuzden asus tuf da guzel geldi gozume
nitro+ kimin gönlünden geçmiyor kihocam fiyat olarak 42kya kadar cikabilirim o yuzden asus tuf da guzel geldi gozume
ama en basindan beri gonlumden gecen nitro+![]()
asus prime mantıklı bence bu piyasada.Aklimda nitro+ ve aorus elite var da sizin de onerebileceginiz model var mi
Pulse’un daha iyi çıkma sebebi başka. Nitro’nun saat hızları ve güç tüketimi daha yüksek. Power limit farkı falan var. Daha premium bir model.Hardware unboxed'taydı sanırım, 9070XT Pulse'un soğutması nitro+'dan daha iyi sonuçlar veriyordu. Geçen incehesaptan red devil de almıştım ama askere gidiyorum diye sattımÇok güzel ekran kartıydı, 33 civarına düşerse alın derim.
asus prime zamlanmış....9070xt'yi 33-34k da bulabilecekken 42k vermeyin hocam gidip ekstra bir şeyler yükseltirsiniz ve asus prime modeli çok iyidir diğer giriş modellere göre orta bile sayılır hani illa alacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...-oc-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965160491.html red devil alın.
hocam bence xfx mercury veya powercolor red devil alın en mantıklı ve f/p model bunlar özellikle mercury baya iyi.Aklimda nitro+ ve aorus elite var da sizin de onerebileceginiz model var mi
tmm hocam cok sag olun9070xt'yi 33-34k da bulabilecekken 42k vermeyin hocam gidip ekstra bir şeyler yükseltirsiniz ve asus prime modeli çok iyidir diğer giriş modellere göre orta bile sayılır hani illa alacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...-oc-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965160491.html red devil alın.
cok tesekkur ederimasus prime zamlanmış....
hocam bence xfx mercury veya powercolor red devil alın en mantıklı ve f/p model bunlar özellikle mercury baya iyi.