9700x İşlemci Ekran kartsız görüntü alınır mı ?

aykut407

80+
Reaksiyon skoru
19
Sistemi yeni kurdum henüz ekran kartı almadım.
Anakart asus tuf b850m ve işlemci 9700x. Ekran kartsız görüntüyü nasıl alırım ?

dostum senin dediğini denedim görüntü aldım
Hocam ben sistemi kurdum anakartın hdmi a da monitörü bağladım ama görüntü alamıyorum neden alamıyorum acaba bi fikirniz var mı ?
Not: DP ile de denedim görüntü gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı islemci bende de var hdmı kısmından

dostum senin dediğini denedim görüntü aldım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı islemci bende de var hdmı kısmından
Ben görüntü alamıyorum acaba neden ki ?
Anakart igpu öncelikli değil de gpu öncelikli olabilir gibi bir şey okumuştum biostan ayarlanabilir vs ama görüntü alamadan bios u da kontrol edemiyorum.
Anakart ı kurdum ama Bios güncellemedim ondan olabilir mi?

Ben görüntü alamıyorum acaba neden ki ?
Anakart igpu öncelikli değil de gpu öncelikli olabilir gibi bir şey okumuştum biostan ayarlanabilir vs ama görüntü alamadan bios u da kontrol edemiyorum.
Anakart ı kurdum ama Bios güncellemedim ondan olabilir mi?
bios yüzünden olabilir konuyu gördüğümde direkt ekran kartındaki kabloyu anakarta taktık görüntü aldım hiç bisey yapmadan

bios yüzünden olabilir konuyu gördüğümde direkt ekran kartındaki kabloyu anakarta taktık görüntü aldım hiç bisey yapmadan
İlk defa sistem kuruyorum çok da dikkatli kurmaya özen gösterdim ama görüntü alamamak canımı sıktı muhtemelen çok basit bi şey gözden kaçırıyorum

Hocam genelde işlemciden görüntü alırken ilk ekran alışınızda uzun bi süre geçebiliyor diye biliyorum.HDMI kablosunu takıp çıkartın hocam.Bilgisayarı açın biraz açık dursun.Monitörün açık olduğundan da emin olun hocam dalgınlığınıza gelmiş olabilir.

İlk defa sistem kuruyorum çok da dikkatli kurmaya özen gösterdim ama görüntü alamamak canımı sıktı muhtemelen çok basit bi şey gözden kaçırıyorum
bir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum yakınınızda hiç ekran kartı olan yok mu

bir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum yakınınızda hiç ekran kartı olan yok mu
Bu akşam deneyeceğim bi ekran kartı takıp görüntü almayı. Eğer görüntü gelmezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,743
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri