🔥İndirim 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Nothing güncelleme ömrünü doldurdu. Realme 12+ şu anda android 14 le geliyor ama 2026 first quarter da android 16 alacak. O yüzden donanım olarak daha iyi olmasa da bu.
Pek önemi yok bence bunun ama keyfiniz bilir.
Peşin 3 taksit alabilmek bile bundan önemli

Ziraat kartı olanlar kampanya üzerinden katılıp 500tl alıp yani hepsiburada veya başka mağazaya gelirse bu kampanya geçerli herhalde ve ekstre tarihinden sonra alırsa 9999 ekstresi geldiğinde yarısını ödeyip diğer yarısını faizsiz sonraki aya erteleme var yani 5000 sonraki aya erteleyebilirsiniz sonraki ay en azını ödeyip ocakta veya subat ayı yine sonraki aya yarısını ödeyerek erteleyebilirsiniz, nefes ayları kampanyasıyla ama her yıl 2 kez ve 2 ay ardı ardına yapılmıyor bakmak isteyen bakabilir.

arkadaşlar 11:30da siparis verdim. benim verdigim saatten sonra siparis verip de, siparisi hazirlaniyor kismina gecen var mıdır acaba?

arkadaşlar 11:30da siparis verdim. benim verdigim saatten sonra siparis verip de, siparisi hazirlaniyor kismina gecen var mıdır acaba?
Benim aldığımda henüz hazırlanıyora geçmedi. Aşağı yukarı aynı zamanda aldık. Bence 11.11 den dolayı gecikme olmuştur. İndirim uzun süre kaldı, hata v. b. Olduğunu düşünmüyorum.

Pek önemi yok bence bunun ama keyfiniz bilir.
Peşin 3 taksit alabilmek bile bundan önemli
2019 da aldığım telefonu kullanıyorum. Yazılım güncellemesi ile ilgili sıkıntı olmasa yeni telefona da ihtiyacım yok. Hemen custom firmware' den bahsedenler olacaktır, honorun eski serilerinin bootloader lock saçmalığını az araştıran bulur. Dolayısıyla yazılım güncelleme desteği benim için FAZLASIYLA önemli.

Bir not daha ekleyeyim, bundan önce kullandığım telefon ASUS Zenfone 2 idi. Şu an evde sırf yazılım desteği yüzünden canavar gibi çalışan 3 tane çöp var.

Benim aldığımda henüz hazırlanıyora geçmedi. Aşağı yukarı aynı zamanda aldık. Bence 11.11 den dolayı gecikme olmuştur. İndirim uzun süre kaldı, hata v. b. Olduğunu düşünmüyorum.

2019 da aldığım telefonu kullanıyorum. Yazılım güncellemesi ile ilgili sıkıntı olmasa yeni telefona da ihtiyacım yok. Hemen custom firmware' den bahsedenler olacaktır, honorun eski serilerinin bootloader lock saçmalığını az araştıran bulur. Dolayısıyla yazılım güncelleme desteği benim için FAZLASIYLA önemli.

Bir not daha ekleyeyim, bundan önce kullandığım telefon ASUS Zenfone 2 idi. Şu an evde sırf yazılım desteği yüzünden canavar gibi çalışan 3 tane çöp var.

anladım hocam eyw. zaten sizin siparisler hazilaniyora gecince buyuk ihtimal benimki 3 taksit oldugundan dolayi iptal yiyecek 😀

anladım hocam eyw. zaten sizin siparisler hazilaniyora gecince buyuk ihtimal benimki 3 taksit oldugundan dolayi iptal yiyecek 😀
Bende taksitle aldım ama kredi kartı değil, hepsiburada limiti ile. Sizinki acaba kredi kartı olduğu için mi iptal olur?

Bu arada yeşili bende gördüm yukarıda arkadaş paylaşmış. Halen 12000 görünüyor, bilgilerinize.

İhtiyacı olan kaçırmasın.

Bende taksitle aldım ama kredi kartı değil, hepsiburada limiti ile. Sizinki acaba kredi kartı olduğu için mi iptal olur?

Bu arada yeşili bende gördüm yukarıda arkadaş paylaşmış. Halen 12000 görünüyor, bilgilerinize.

evet hocam limitle degil dogrudan kredi kartina yapti taksidi ondan iptal olursa olacak. olmamasi mucize gibi bir sey zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonunda. Hayırlı olsun😀

eyvallah hocam sagolun. bir de 9.499tlye dusse ogrenci kardeslerimin de isi baya iyi gorulur.

Geri