Biliyorum Android için dedim. Smart özelliği iyi değil.Toshiba'nın smart özelliği var zaten
LG al en azından bir sıkıntı olursa media mark daha çok ilgilenir o tür marketlerde fazla ilgilenmiyorlar . Toshibada baya kalietli ama satan yer o kadar kaliteli değilA 101'de gördüğünüz üzere böyle bir televizyon satılıyor, bu tv'yi görmeden önce LG modeli almayı düşünüyorduk ama a101 ilanını görünce bi durup düşündük açıkçası. Bu ikisi arasında ki bu denli fiyat farkının sebebi nedir, sizce hangisi alınmalı, aralarında ki farklar nedir?
açıkçası a101 in garantisinden şüpheliyim ama o dağlar kadar farkıda vermezdimA 101'de gördüğünüz üzere böyle bir televizyon satılıyor, bu tv'yi görmeden önce LG modeli almayı düşünüyorduk ama a101 ilanını görünce bi durup düşündük açıkçası. Bu ikisi arasında ki bu denli fiyat farkının sebebi nedir, sizce hangisi alınmalı, aralarında ki farklar nedir?
Muhatabı A101 değil direkt Vestel servisi oluyor öyle bir durumda.LG al en azından bir sıkıntı olursa media mark daha çok ilgilenir o tür marketlerde fazla ilgilenmiyorlar . Toshibada baya kalietli ama satan yer o kadar kaliteli değil
LG al en azından bir sıkıntı olursa media mark daha çok ilgilenir o tür marketlerde fazla ilgilenmiyorlar
bak bunu bilmiyordum teknolojik cihaz yönünde biraz sıkıntım oldu o yüzden pek sevmiyorumMuhatabı A101 değil direkt Vestel servisi oluyor öyle bir durumda.
MediaMarkt da zaten LG servisine yönlendiriyor, LG'nin yetkili servisleri ise genel olarak kötü.
ikiside 4k ise toshiba al fazla fiyat vermeye ne gerek varA 101'de gördüğünüz üzere böyle bir televizyon satılıyor, bu tv'yi görmeden önce LG modeli almayı düşünüyorduk ama a101 ilanını görünce bi durup düşündük açıkçası. Bu ikisi arasında ki bu denli fiyat farkının sebebi nedir, sizce hangisi alınmalı, aralarında ki farklar nedir?
TCL televizyonlarada bak onlarda güzel. Ben 4k TCL almaı düünüyorumA 101'de gördüğünüz üzere böyle bir televizyon satılıyor, bu tv'yi görmeden önce LG modeli almayı düşünüyorduk ama a101 ilanını görünce bi durup düşündük açıkçası. Bu ikisi arasında ki bu denli fiyat farkının sebebi nedir, sizce hangisi alınmalı, aralarında ki farklar nedir?