Neler Yeni

Çoklu Priz Tavsiyesi?

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,283
Sa, 3'lü Prizim Yandı ve bügün Yeni Bir 3'lü Priz Alacam Ama Sağlam,Güvenilir ve Kaliteli Olsun İstiyorum Tavsiyeleriniz Var mı ?

(UPS Falan önermeyin Lütfen O kadar bütçem yok Sadece Çoklu priz önerisi istiyorum)

Viko 6Lı Şok / Akım Korumalı topraklı + çocuk korumalı priz kullanıyorum tavsiye ederim.Bunun harici tercihim philips olur Teklide de Brennenstuhl kullanıyorum

Hocam bu kaliteli biliyorum ama zaten O bütçeye bu markanın Daha iyi ürünleri var onu geçtim 1000TL daha ekledim mı UPS var

Yani Daha uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum hocam
Post automatically merged:

tunçmatik

Ya hocam çoğu kişi tunçmatik öneriyorda ilkkez duyuyorum Ve dış tasarımıda çok kalitesiz Temu'daki dandik ürün gibi duruyor

Bilmiyorum🤔

İşte bende Onu Diyorum 700TL Max Bütçem varbu yüzden çoklu priz isyiyorum 300-500TL arasında bir şey olursa daha iyi olur

bunu konu sahibine tavsiye ederim sitede 300e 150 kupon var
Reis Nerde kupon Görmedim ??

Ayrıca Bunda Topraklama Var mı ??

ev hattında yada şebekede sıkıntı yoksa vikodan al düz priz geç hocam bütün evde onları kullanıyorum on numara. şimdiye kdr ne kadar korumalı diye satılan ucuz ürün varsa kullnadıım içinde bi tane direnç atıyolar al sana koruma diye. hiç gerek yok bence yani.

Kupon kodu: MERHABA150 sadece ilk siparişte geçerli

topraklama tabii ki var
Reis Sence Hangisini Alayım ?

Sizin önerdiğiniz

Benim Bulduğum

(Benim bulduğum fiyatı biraz yüksek Bakıyorum güzel bir kampanya bulursam onun ile falan 500TL alabilirsem daha iyi sanki ?)

Geri