Fiyat farkı çok yok yada hiç yoksa tavsiyem amazondan alman satış öncesi ve sonrası en iyi hizmet onlarda benceMerhabalar öncelikle,
g29 almayı düşünüyorum fakat satan firmaların çoğu ithalatçı garantili satıyor.
Bu durum bi problem yaratır mı, garantiye yollamak istesem zor olur mu ve en önemlisi alınır mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
şöyle, fiyat farkı çok az fakat taksit ile alacağım 20 yaşında bir öğrenciyim. Gücüm ancak en az 6 ay takside yetiyor.Fiyat farkı çok yok yada hiç yoksa tavsiyem amazondan alman satış öncesi ve sonrası en iyi hizmet onlarda bence
Amazonda piyasaya göre aynı yada ucuzsa çek bence taksit varsa tabii peşine vadesiz falanşöyle, fiyat farkı çok az fakat taksit ile alacağım 20 yaşında bir öğrenciyim. Gücüm ancak en az 6 ay takside yetiyor.
![]()
Logitech - G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu + Driving Force Shifter Vites Seti - Siyah
Logitech markalı Siyah renk G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu + Driving Force Shifter Vites Seti ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Logitech G29 + Shifter Driving Force oyuncu direksiyon Seti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G29 + Shifter Driving Force oyuncu direksiyon Seti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EK olarak: beymen sitesindeki satıcının yorumları genel olarak iyi gibi duruyor
amazonda max 4 taksit oluyor fiyattan dolayıAmazonda piyasaya göre aynı yada ucuzsa çek bence taksit varsa tabii peşine vadesiz falan
Açık konuşayım 3 4 defa aynı ürünü aldım ve ya iade ettim yada sattım heveslik ürün bunlar her gün oynamiyorsan kenara atarsın o yüzden istersen 0 alma temiz bir kaç aylık ürünler sarı sitede oluyor oradan denk getirip alabilirsin ama peşine taksit olayı yok param güvende ile aldığında diye biliyorumamazonda max 4 taksit oluyor fiyattan dolayıayrıca beymenden almayı planlıyorum ürün tükendi. nasıl bir şanssızlığım varsa alma diye mesaj yollandı resmen
Evet çok yer kaplıyor ben mesela FPS de oynuyorum masada takılı bırakıyordum yer kalmıyor2 yıl önce aldım toplasan 2 ay oynamışımdır, kutusunda masa görevi görüyor modem için şu an, kurması kaldırması çok yoruyor ya bilgin olsun canım dostum alan her arkadaşımda aynı olay hevesle alıyoruz sonra salıyoruz (1k + ets2m vardır)
ben genelde her akşam bi girerim oynarım da tabi doğru diyosunuz bikaç arkadaşım da aynı şeyi söylemişti dün sipariş ediyordum ödeme kısmında sayfayı kapattım arada kalıp ama içimde kaldı küçüklükten beri gelen bi direksiyon seti isteği var her erkekte vardır herhalde.Açık konuşayım 3 4 defa aynı ürünü aldım ve ya iade ettim yada sattım heveslik ürün bunlar her gün oynamiyorsan kenara atarsın o yüzden istersen 0 alma temiz bir kaç aylık ürünler sarı sitede oluyor oradan denk getirip alabilirsin ama peşine taksit olayı yok param güvende ile aldığında diye biliyorum
biraz can sıkıcı oldu2 yıl önce aldım toplasan 2 ay oynamışımdır, kutusunda masa görevi görüyor modem için şu an, kurması kaldırması çok yoruyor ya bilgin olsun canım dostum alan her arkadaşımda aynı olay hevesle alıyoruz sonra salıyoruz (1k + ets2m vardır)
ben de oynuyorum bu arada da dediğiniz kadar uğraştırır mı yaEvet çok yer kaplıyor ben mesela FPS de oynuyorum masada takılı bırakıyordum yer kalmıyor
ben genelde her akşam bi girerim oynarım da tabi doğru diyosunuz bikaç arkadaşım da aynı şeyi söylemişti dün sipariş ediyordum ödeme kısmında sayfayı kapattım arada kalıp ama içimde kaldı küçüklükten beri gelen bi direksiyon seti isteği var her erkekte vardır herhalde.
biraz can sıkıcı olduben de ets ve forza oynuyorum genelde o yüzden bakıyordum napsam bilemedim şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de oynuyorum bu arada da dediğiniz kadar uğraştırır mı
Şuan bile heves var bende ama almıyorumben genelde her akşam bi girerim oynarım da tabi doğru diyosunuz bikaç arkadaşım da aynı şeyi söylemişti dün sipariş ediyordum ödeme kısmında sayfayı kapattım arada kalıp ama içimde kaldı küçüklükten beri gelen bi direksiyon seti isteği var her erkekte vardır herhalde.
biraz can sıkıcı olduben de ets ve forza oynuyorum genelde o yüzden bakıyordum napsam bilemedim şuan
ben de oynuyorum bu arada da dediğiniz kadar uğraştırır mı ya
siz alırken ithalatçı garantili yerlerden mi aldınız yoksa mediamarkt, vatan gibi yerlerden miValla uğraştırıyor
Şuan bile heves var bende ama almıyorum
İlk mediamarkt sonra amazon jetklik falan aldım iade edebildikleri mi ettim edemedikleri mi sattım maalesef ki heveslik işte ya kenara atıyorsun heves bitince yada satıyorsunsiz alırken ithalatçı garantili yerlerden mi aldınız yoksa mediamarkt, vatan gibi yerlerden mi
Ama şuan trustmaster yada moza olsa her gün oynarım oda ayrı sıkılmamsiz alırken ithalatçı garantili yerlerden mi aldınız yoksa mediamarkt, vatan gibi yerlerden mi
valla ne yalan söyliyim ben de vazgeçtim sanırımİlk mediamarkt sonra amazon jetklik falan aldım iade edebildikleri mi ettim edemedikleri mi sattım maalesef ki heveslik işte ya kenara atıyorsun heves bitince yada satıyorsun
Ama şuan trustmaster yada moza olsa her gün oynarım oda ayrı sıkılmam