Ürünün karnını doyur.satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi
Satıcı trendyolÜrünün karnını doyur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka bir yana iade almaları lazım ama satıcıdan satıcıya göre değişiyor.
İade alması lazım ama dediğim gibi garantide veremiyorum.Satıcı trendyol
İade hakkın var belli bir süre diye biliyorum. 14-15 olması lazım. Şartsız koşulsuz iade var diye hatırlıyorum.satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi
Iadede kargo ücreti alıyor mu?Koşulsuz iade ile alırlar. 1 Ocak tarihi dahil o saatten sonra iade edersen kargo masrafı hariç paran iade edilecek. Kısaca elini çabuk tut.
Kullandım cihazı ama yeni farkettim kullanılan cihaz iade edilebilir miİps de ışık sızmasımdan daha normal bir şey yok. Pakete falan zarar vermediysen iade edebilirsin.
Cihazı kullansandamıİade hakkın var belli bir süre diye biliyorum. 14-15 olması lazım. Şartsız koşulsuz iade var diye hatırlıyorum.
Ben geçen iade ettim 2640TL ödemiştim ve 2510TL iade yapıldı. Kargo ücreti benden alınmıştı.Iadede kargo ücreti alıyor mu?
Bakanlığın açıklamasında yönetmelik değişikliğinin 1 Ocak 2025 tarihine kadar ertelendiği hatırlatılarak iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Ticaret Bakanlığı, bazı yayın organlarında yer alan "kargo iade masraflarını tüketicilerin ödeyeceğine" dair haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.
begenmedigim/ihtiyacım kalmayan ürünlere 1 kere ücret vermişliğim yok henüzBen geçen iade ettim 2640TL ödemiştim ve 2510TL iade yapıldı. Kargo ücreti benden alınmıştı.
Nereden aldın ve iade işlemi için aradın mı firmayı açılmış cihazı aldılar mı ben kurulumuda herşeyide yaptım oyun bile indirdimBen geçen iade ettim 2640TL ödemiştim ve 2510TL iade yapıldı. Kargo ücreti benden alınmıştı.
Ips monitorde ışık sızması olmaması piyango çıkması gibi bir şey kabul edeceklerini sanmıyorum fazladan ekranın varsa dene şansını ama yeni gelen monitörde bile aynısı olabilirsatıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi