Neler Yeni

Açılmış ürün iade edilmesi

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,421
İsim
Oğuz Oğuz
satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi
Ürünün karnını doyur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaka bir yana iade almaları lazım ama satıcıdan satıcıya göre değişiyor.

En İyi Cevap
3
İps de ışık sızmasımdan daha normal bir şey yok. Pakete falan zarar vermediysen iade edebilirsin.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
İade hakkın var belli bir süre diye biliyorum. 14-15 olması lazım. Şartsız koşulsuz iade var diye hatırlıyorum.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,129
İsim
Ali
Koşulsuz iade ile alırlar. 1 Ocak tarihi dahil o saatten sonra iade edersen kargo masrafı hariç paran iade edilecek. Kısaca elini çabuk tut.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cem
Koşulsuz iade ile alırlar. 1 Ocak tarihi dahil o saatten sonra iade edersen kargo masrafı hariç paran iade edilecek. Kısaca elini çabuk tut.
Iadede kargo ücreti alıyor mu?
Bakanlığın açıklamasında yönetmelik değişikliğinin 1 Ocak 2025 tarihine kadar ertelendiği hatırlatılarak iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Ticaret Bakanlığı, bazı yayın organlarında yer alan "kargo iade masraflarını tüketicilerin ödeyeceğine" dair haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Iadede kargo ücreti alıyor mu?
Bakanlığın açıklamasında yönetmelik değişikliğinin 1 Ocak 2025 tarihine kadar ertelendiği hatırlatılarak iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Ticaret Bakanlığı, bazı yayın organlarında yer alan "kargo iade masraflarını tüketicilerin ödeyeceğine" dair haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.
Ben geçen iade ettim 2640TL ödemiştim ve 2510TL iade yapıldı. Kargo ücreti benden alınmıştı.

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Ben geçen iade ettim 2640TL ödemiştim ve 2510TL iade yapıldı. Kargo ücreti benden alınmıştı.
Nereden aldın ve iade işlemi için aradın mı firmayı açılmış cihazı aldılar mı ben kurulumuda herşeyide yaptım oyun bile indirdim

Buğrahan Mert

80+ Silver
Ips monitorde ışık sızması olmaması piyango çıkması gibi bir şey kabul edeceklerini sanmıyorum fazladan ekranın varsa dene şansını ama yeni gelen monitörde bile aynısı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom