❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 APEX 1548 TL (39 DOLAR )🔥🔥🔥

Bu zamanında milletin birbirini yediği mouse değil mi herkes şikayetçi olmuş biraz uzun kullanımdan sonra

AJ159APEX-GAMERX20 kupon kodunu kullanmayi unutmayin
yunexpress ile gonderilmesini ve gumruktr 15 20 dolar beyan edilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler
aralik aylari olsa suan konu 200 sayfaydi :d akillanmis herkes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya zaten 1.5 aydir ayni fiyat millet konusunu acar diye birakmistim kimse acmadi sonunda ben actim

Bu mouse Temu'da bedavaya verilen mouse değil mi? İnsanlar bu kadar şikayetçiyken tercih edeceğim bir ürün olmazdı. Forumda son zamanlarda Mchose ve Syrox mouse'lar çok öneriliyordu. Onları almak daha mantıklı olabilir.

bende kablosuz hyperx i 750 ye almıştım.
Pilli aman aman puh puh 😄

Bu mouse Temu'da bedavaya verilen mouse değil mi? İnsanlar bu kadar şikayetçiyken tercih edeceğim bir ürün olmazdı. Forumda son zamanlarda Mchose ve Syrox mouse'lar çok öneriliyordu. Onları almak daha mantıklı olabilir.
Syrox biraz pahalı kalıyor.

Pilli aman aman puh puh 😄

Syrox biraz pahalı kalıyor.
Pilli ama 750 ye daha iyisi yoktu valla reis :D, napalım artık 30 liraya 4 lü pil alırız

Beyler bir şey sorucağım. Hepsiburada üzerinden ürün alıcağım ama sepet tutarı yetersiz. Sepet tutarını aşacak şekilde alsam fazla ürünü tek başına iptal edebilir miyim?

bi ara ikinci ellerini 2.5a millete geciriyorlardı 2 ayda gıcırtı yapıyor :Dds

biz bunu nasıl aldık o fiyatlara ya ulan temu çok büyüksün. şaka bi yana bende de herhangi bi sorun yok herkes alırken almıştım. bi tek skatez değişimi yaptım. bu ara bunun ergo versiyonu var ona yükseliyorum da bakalım

Geri