❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorum
biraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?

biraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?
Ben baya araştırdım forumda da birisi açmış pan1080 var evet

Hayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
hocam yazar mısınız özelden

royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalle
apex in iç yapısını paylaştım hocam , pan 1080 ile gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri