Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Mouse click yerini tutup sağa sola hareket ettirmeye çalışır misin. Sanki wobble sesi bu. O kadar kötü değil bu arada benim için. Diğeri daha kötüydü
denedim hocam gıcırdama olmuyo hiç

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
Rengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.
ikiside var mavi turuncu gıcırtı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Karakoç
Yok arkadaş güncellemiyorlar. Yaklaşık 5 gündür gümrüğe hazırlanıyor ürün sanki savaşa hazırlanıyor. Aras kargoda sorguladığımda da yok ürün. Müşteri temsilcisi de benim zaten sayfada görebildiğim bilgileri söyleyip duruyor. Saldım valla göreceğiz artık
Gümrükte 5 gün uzun biraz.(Genel ortalama )Hafta sonuna girdiğimiz için de en iyi ihtimalle pazartesiye kalır çıkması.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Gümrükte 5 gün uzun biraz.(Genel ortalama )Hafta sonuna girdiğimiz için de en iyi ihtimalle pazartesiye kalır çıkması.
Benim dün gümrüğe girdi bugün çıktı MNG aldı getiriyor bakalım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
600-700tl dediğiniz vergisiz hali ürün fiyatını mı kastediyorsunuz hocam ? ben vergiyle 1250tl aldım da kazık mı yiyorum yoksa :D
ben vergi dahil 600e aldım roma mızrağını yemişsin

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Çok özür dileyerek sormak istiyorum, kulaklıkla dinlediğim halde anlamadım bu seste gıcırtı mı var şimdi?
var hocam net bi şekilde geliyor aslında sesi açın biraz

Top Bottom