Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Mouse tarafıma geldi sorunlu arkadaşlar temudaki müşteri temsilcisiyle görüştüm videoyu attım. 48 saat beklememi söyledi ücret iadesi sağlayacaklar. Takılma sorunları doğru mouse bildiğiniz takılıyor. Kullanamıyorum yani. Almayı düşünenlere tavsiyem almamaları yönünde olur mouse hafif bayağı ve plastik malzeme olarak kalitesiz bi hissiyatı var hadi onlar neyse de takılma sorunu var. Belki bana gelen ürün bozuktur bilemiyorum ama almaya değmez bence. Takılma sorununu temuya videolu şekilde gönderdim. Adam talep açtı 24-48 saat içerisinde talep değerlendirilecek umarım iade olur. Birde ben ilk alanlardanım 1355 TL para ödedim siz düşünün.
Benim dock bozuk geldi adamlar 300 TL kısmi iade verelim ya da iade edin dediler :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teykage hocamdı galiba dongeleı bozuk olan ona kısmi para iadesi teklif etmişlerdi komple para iadesi vermemişlerdi.Onun için ürünü gönderip iade etmeniz lazım galiba onu müşteri hizmetleriylede konuşun duruma göre vergiyi iade ediyorlar mı etmiyorlar mı diye.
Yazdım bari iade ediyorum 300 TL jest yapın da kredi sağlayın dedim vermişler :D.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Benim dock bozuk geldi adamlar 300 TL kısmi iade verelim ya da iade edin dediler :D.

Yazdım bari iade ediyorum 300 TL jest yapın da kredi sağlayın dedim vermişler :D.
Benim sadece dock sorunlu değil mousede sıkıntılı çıktı hocam komple hepsinin ücret iadesini aldım mouseyide göndermiyorum iade için kargoyla uğraşamam ürün bozuk dedim.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Benim sadece dock sorunlu değil mousede sıkıntılı çıktı hocam komple hepsinin ücret iadesini aldım mouseyide göndermiyorum iade için kargoyla uğraşamam ürün bozuk dedim.
Ücret iadesini verdiler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
ya bu temu ziraatte ürün iptali iadesini ne zaman veriyor

hocam iptal ne kadar sürede bankada gözüktü
Benim iptalde araya bayram girdi. 3-4 iş günü içinde geldi sanırım. Bayram ve hafta sonu ile 1 haftayı geçmişti.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Tolga
Benim pro bugün geldi. Driver kurdum şuan için problem görünmüyor çok şükür. Sadece 8k ya aldığımda dpi biraz yavaşlıyor onu anlamadım. Kaçırma vs yapmadı hiç.

pckolik55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
beyt
ajazz apex mousede kabloluda kullanabilme özelliği varmı acaba

Gurkanpiro

80+ Gold
m800 çok sorunlu bi mouse iade etmeni tavsiye ederim. Ben aldım 2günde dongleı 90 derece falan oluyordu elim yanıyordu sonra bozuldu mouse iade ettim. bu ajazzın 159pro olanı geldi baya kaliteli
eskisinde problem vardı yeni nesilinde fazla yok

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
çöktün yani mausa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,692
Üyeler
160,873
Son üye
Muharrem öksüz
Top Bottom