Sorun vergi ödemek değil aslında ürunler zaten ucuza denk geliyor her türlü asıl sorun klavye atıyorum 20 dolar gümrükteki moruk bu niye 20 dolar bakak şunun fiyatına ana bu 60 dolarmış çak vergiyi demesi asıl sorun
Klavye ürünü için minimum değer olan 15$ tutarındaki düşük beyanname ile siparişinizi başarıyla işleme koyduk. Ek olarak, nakliye için Yun Express'e öncelik verdiğimizi de belirttik.
Skyloong GK87 PRO Lite - Siyah Beyaz Kırmızı / KTT Gül Deniz Mavisi Switch'in fabrika kaynaklı nedenlerden dolayı şu anda stoklarımızda kalmamış olmasından dolayı içtenlikle üzgünüm. Ürünün 2-3 hafta içinde geleceğini depoya teyit ettim, ardından klavyenizin keyfini çıkarabilmeniz için ürünü mümkün olan en kısa sürede göndermeyi ayarlayacağız. Sabrınız ve anlayışınız çok takdir edilecektir.
Kargoya verildikten sonra takip numarasını e-posta yoluyla güncelleyeceğiz. Gönderim ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip etmeye devam edebilirsiniz.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
İyi günler!
Saygılarımla,
İletilen mesaj
suan böyle gelirse gümrüktekiler internete bakmadan geçerse efso olur
Sorun vergi ödemek değil aslında ürunler zaten ucuza denk geliyor her türlü asıl sorun klavye atıyorum 20 dolar gümrükteki moruk bu niye 20 dolar bakak şunun fiyatına ana bu 60 dolarmış çak vergiyi demesi asıl sorun