Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Yazılanlara uzak kaldım bro lar şimdi epomaker bizden ekipman alırsanız ücreti düşük gösterecekmiyiz dedi.
Efsanevi gümrük vergisi çıkmaması için

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
mecit burak kılıç
Yazılanlara uzak kaldım bro lar şimdi epomaker bizden ekipman alırsanız ücreti düşük gösterecekmiyiz dedi.
Efsanevi gümrük vergisi çıkmaması için
Sorun vergi ödemek değil aslında ürunler zaten ucuza denk geliyor her türlü asıl sorun klavye atıyorum 20 dolar gümrükteki moruk bu niye 20 dolar bakak şunun fiyatına ana bu 60 dolarmış çak vergiyi demesi asıl sorun

olmaskixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dexdas
ben siparişlerimi iptal ettim ya zaten silver switch kalmadı diye mail atmışlardı
hangisinden almıstınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

MERHABA,

Sorgunuz için teşekkür ederiz.

Klavye ürünü için minimum değer olan 15$ tutarındaki düşük beyanname ile siparişinizi başarıyla işleme koyduk. Ek olarak, nakliye için Yun Express'e öncelik verdiğimizi de belirttik.

Skyloong GK87 PRO Lite - Siyah Beyaz Kırmızı / KTT Gül Deniz Mavisi Switch'in fabrika kaynaklı nedenlerden dolayı şu anda stoklarımızda kalmamış olmasından dolayı içtenlikle üzgünüm. Ürünün 2-3 hafta içinde geleceğini depoya teyit ettim, ardından klavyenizin keyfini çıkarabilmeniz için ürünü mümkün olan en kısa sürede göndermeyi ayarlayacağız. Sabrınız ve anlayışınız çok takdir edilecektir.

Kargoya verildikten sonra takip numarasını e-posta yoluyla güncelleyeceğiz. Gönderim ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip etmeye devam edebilirsiniz.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İyi günler!

Saygılarımla,

İletilen mesaj
suan böyle gelirse gümrüktekiler internete bakmadan geçerse efso olur

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Sorun vergi ödemek değil aslında ürunler zaten ucuza denk geliyor her türlü asıl sorun klavye atıyorum 20 dolar gümrükteki moruk bu niye 20 dolar bakak şunun fiyatına ana bu 60 dolarmış çak vergiyi demesi asıl sorun
Evet ben de onu çözdüler diye düşündüm gümrük ile anlaşması lazım bu işlem için aliexpress TEMU gibi ürün alınırken vergi kesilecek

Bende 2 klavye aldım iptal etmiştim geri ödeme hemen yapılmış

olmaskixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
dexdas
o kadar keycaps 200 switch klavye bilek desteği aldım 1800 e 1800 vergiye kadar okey üsttü gelirse sıkıntı

ilk defa bi konu duruldu temu gibi degil .D

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
mecit burak kılıç
Evet ben de onu çözdüler diye düşündüm gümrük ile anlaşması lazım bu işlem için aliexpress TEMU gibi ürün alınırken vergi kesilecek

Bende 2 klavye aldım iptal etmiştim geri ödeme hemen yapılmış
bende iptal edeceğim gibi burdan alıp 20 gün bekleyeceğime 1K daha verip sahibindenden aula alırım daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Güray
Ben siparişi iptal ettim, tr fiyatından vergilendirilir ya da indirimsiz fiyatından vergilendiriliyormus maalesef. Şans işi tabi.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
mecit burak kılıç
Ben siparişi iptal ettim, tr fiyatından vergilendirilir ya da indirimsiz fiyatından vergilendiriliyormus maalesef. Şans işi tabi.
vergileri satın alımı yaparken ödeseydik sorun olmazdıda gümrükte süpriz çıkabilir bakarız 5 devlete 1 bana klavye

Top Bottom