Gurkanpiro
80+ Gold
hayır mesajlara gır ordan promosyonlara gırPromosyonlara gelmiş mi diye bakmak için 2 saat kaydırmam lazım mı
hayır mesajlara gır ordan promosyonlara gırPromosyonlara gelmiş mi diye bakmak için 2 saat kaydırmam lazım mı
Onu demiyorum ya promosyonlara girince ürün sayfası gözüküyor ya orda 2 saat kaydirmam lazım mıhayır mesajlara gır ordan promosyonlara gır
bılmıyorum pc den yaptımOnu demiyorum ya promosyonlara girince ürün sayfası gözüküyor ya orda 2 saat kaydirmam lazım mı
bende set yapmayı istiyordum maalesef turuncu apex alamadım siyah aldım son anda jfklasjfbenim dkm200 geldi beğendim ben klavyeyi turuncu apex mouse ile set yaparım ama kullanmam :d
Gerçekleştirdimbenim dkm200 geldi beğendim ben klavyeyi turuncu apex mouse ile set yaparım ama kullanmam :d
Mouse'da sıkıntı var mı hocam?
Sorunsuz kullanıyorumMouse'da sıkıntı var mı hocam?
sevmeyen de çok var , bana güzel geliyor şeker gibiRenkleri panik atağımı tetikledi. Huzursuz hissettim 10 saniye bakınca. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Hocam benimde aynı kombo geldi bugün mouse driver ını hallettimde klavyenin driverını bulamadım varsa atabilirmisiniz
Klavyenin driverı yok bence , rainbow olmasının da etkisiyleHocam benimde aynı kombo geldi bugün mouse driver ını hallettimde klavyenin driverını bulamadım varsa atabilirmisiniz
via destekliyormuki acaba oda olurKlavyenin driverı yok bence , rainbow olmasının da etkisiyle