Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
aynı paket olunca ne olacak ki vergiden dolayı mı2 tane apex aldım aynı paket yapmışlar galiba sıkıntı çıkmaz inşallah ayrı ayrı farklı tc sipariş geçmiştim
Hocam 1000tlye nasıl alabildiniz ki ? Vergiyle beraber hatta kullanacaginiz kuponlarla beraber onun 1.4k olması lazımBu modelin de stokları bitmiş ve fiyat artmış artık apex modelinden umudum kalmadı zaten stok yenilenmedi ne zamandır ben prodan devam edicem inşallah üzmez 1000 TL'ye aldım kuponlarla falan
bir şey olmuyor da iki ürünü görüp göndermemezlik yaprlar mıaynı paket olunca ne olacak ki vergiden dolayı mı
Hocam 1000tlye nasıl alabildiniz ki ? Vergiyle beraber hatta kullanacaginiz kuponlarla beraber onun 1.4k olması
platform teşviği diye bir sepette indirm kartı geldi 100 liralık bir şey daha eklersem 70 tl kupon daha kullanabiliyordum onu da kullandım böyle olduHocam 1000tlye nasıl alabildiniz ki ? Vergiyle beraber hatta kullanacaginiz kuponlarla beraber onun 1.4k olması lazım
Yani 4k veya 8k hızlarda kullanmayacaksan değer bence biz vergi dahil 1.2k felan verdik.1k gayet iyi bir fiyat.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
platform teşviği diye bir sepette indirm kartı geldi 100 liralık bir şey daha eklersem 70 tl kupon daha kullanabiliyordum onu da kullandım böyle oldu1090 a geldi gözlükle beraber
sizce değer mi bu paraya
benim öyle takıntım yok bro ya şuan furylevel z1 kullanıyorum güncel olarak o da 1k gayet yetiyor bana fps oyuncusu değilim bir şey değilimYani 4k veya 8k hızlarda kullanmayacaksan değer bence biz vergi dahil 1.2k felan verdik.1k gayet iyi bir fiyat.
Bence alınabilir hocam bence o da yanibenim öyle takıntım yok bro ya şuan furylevel z1 kullanıyorum güncel olarak o da 1k gayet yetiyor bana fps oyuncusu değilim bir şey değilim