Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Birkan Öztürk
Abi bence alınır. Daha geçmedi klavye elime yarın daha net bir şeyler söylerim ama ışığı yansıtmayan led difüsörsüz tactile switch + küçük yazılı ışık geçirmeyen keycapsler beni memnun etmezdi açıkçası. 1000k daha ver, mis gibi şık duran harfleri büyük ışığı geçiren contour lines keycaps + led difüsörü bulunan creamy thoc klavye rengiyle uyumlu lineer switchi garantilemiş ol. Ha via desteği yok contour lineste ama benim gibi biri için cloud driver düzgün çalışıyorsa gayet yeterli olur özelleştirme takıntısı olan biri değilim sonuçta.
Aynı şekil düşünüyorum. Yarın gelince yorum yapıp foto atar mısın? Işık şiddetini bile yorumlasan yeterli hocam.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
arkadaşlar mevcut switchin basma hissiyatı ve sesi gibi swicth öneriniz var mı? RBG neredeyse gözükmüyor :D klavyedeki switchler engelliyor ışıgı baya

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
arkadaşlar mevcut switchin basma hissiyatı ve sesi gibi swicth öneriniz var mı? RBG neredeyse gözükmüyor :D klavyedeki switchler engelliyor ışıgı baya
Tactile yok da linear var akko creamy yellow, piano pro vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerine bu alınır mı?
Kesinlikle alınmaz, birisi egea birisi mercedes

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
Tactile yok da linear var akko creamy yellow, piano pro vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle alınmaz, birisi egea birisi mercedes
link atabilir misin direk alacağım. Sadece basma hissiyatı ve sesi aynı olsun yeterli

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
link atabilir misin direk alacağım. Sadece basma hissiyatı ve sesi aynı olsun yeterli
Basma hissiyatı olması için tactile olması lazım. TRde çok tactile ürün göremedim ama ses hissiyatı olarak daha başarılı şeyler atabilirim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür

Satriani

80+ Bronze
Allah affetsin bu klavyeler bana çok çirkin geliyor ya, ezelden alıştık üzerinde adam akıllı yazıları olup tam olan klavyelere.
Bana da şöyle F/P klavye lazım ama böyle yarım yamalak olmayacak, ben o numerik tuşları kullanıyorum. Ayrıca çatara patara tuş sesi de sevmiyorum, adamın kafasını ütülüyor, sessiz efendi bi' klavye olacak.

Top Bottom