mk3_ugur
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Gmail e neden telefon no giriyorsun ?
Gmail e neden telefon no giriyorsun ?
Hocam teslima süresini 2 ay ileriye attı bu ne ya? Almaya kalksak 2 ay sonra gelir MAX.Ben bu üründen alıp küçük bir video hazırlamıştım merak edenler bakabilir.
hepsini denedim ama nafile artık adresimi ve kredi kartını banladı aliexpress.sipariş veremeyenler hata alanlar.
tarayıcı çerezlerini silin. modemi resetleyin. mobil veriyle girin.
gmail ikonuna tıklayıp gmailler üstünden sipariş verin. DİREK GMAİL ADRESİNİZİ YAZIP KAYIT OLMAYIN.
bu yöntemi herseferinde sıfırdan yapın. TRoy kartla ödeme yapmayın. PAYMENT method hatası alırsınh
Benimki elime ulaştı bugün 5050 5 metre alanlar bluetooht ile rgb uygulaması var onu indirdim televizyona uyguladım mükemmel oldu heleki 70 TL ye bedavaBenim şiparişler ptt ye ulaşmış.
Aldım bugün geldi ürün mükemmel 65 inç TV ye tam yetti 5 m![]()
1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana 10 m fzla gelir öncedende 5050 almıştım 3 m
Benimkilerde pttye ulaştı. Sonradan 1 sipariş daha verdim ama onda hata yaptım. 1 tanesi 34tl idi, 20 tanesi de 34tlydi. Ben 20 adet seçtim. Gümrük sınırının 5 adet olduğunu unuttumBenim şiparişler ptt ye ulaşmış.
Ledlerin yanmış hali ile fotoğraflarını atabilme şansınız var mıBenimki elime ulaştı bugün 5050 5 metre alanlar bluetooht ile rgb uygulaması var onu indirdim televizyona uyguladım mükemmel oldu heleki 70 TL ye bedava
Aldım bugün geldi ürün mükemmel 65 inç TV ye tam yetti 5 m
Benimkilerin 4 tanesi ptt de 1 tanesi elime ulaştı öbürlerini bekliyorum.Benimki elime ulaştı bugün 5050 5 metre alanlar bluetooht ile rgb uygulaması var onu indirdim televizyona uyguladım mükemmel oldu heleki 70 TL ye bedava
Aldım bugün geldi ürün mükemmel 65 inç TV ye tam yetti 5 m
Hocam bugün teslim aldım bozuk geldiHayır zaten telefon istemiyor hesap açarken ama istersede aynı verin bence sorun çıkmaz (sanırım telefon numarası optional olarak geçiyor girmene gerek yok)
Hocam alırsan söyle iyiyse bende düşünüyorum
Ledlerin yanmış hali ile fotoğraflarını atabilme şansınız var
Atayım hocam şuan çalışıyorum yarın akşam atayım detaylı fotoLedlerin yanmış hali ile fotoğraflarını atabilme şansınız var mı