Neler Yeni

Alınacak en mantıklı sıfır ps4

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
benim bildiğim param güvende olayında dolandırma olmaz sanıyordum ama nasıl oluyor dava açamaz mıyım?
Mesela param güvende ile satın alıyorsun. Ürün sana geliyor ve geri gönderiyorsun diyelim adam orada bir yalan uydurup bu makinede sorun var diyip başını ağrıtabilir öyle çakallar çok.

Prews

80+
Hocam öncelikle şunu söyleyeyim baktığınız ilan güncel değil şu an zaten 1 TB PS4 Slim'lerin piyasası 5k bende olduğundan biliyorum ama ben İstanbul'a göre konuşuyorum şehirden şehire o kadar farkeder mi bilmiyorum tabii
Bir abi var mahallede ona gittim oda 4k demişti ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela param güvende ile satın alıyorsun. Ürün sana geliyor ve geri gönderiyorsun diyelim adam orada bir yalan uydurup bu makinede sorun var diyip başını ağrıtabilir öyle çakallar çok.
Aslında 2. ele bulaşmamamın nedeni buydu.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Ben satmaya çok niyetlendim bir ara oradan biliyorum bende 2 kol 1 TB slim var 5k'dan almak isteyenler olmuştu sonra vazgeçtim arkadaşlarla oynuyoruz diye zaten sitede "güncel" ilanlara bir göz atarsan az çok anlarsın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
10.000 bütçe var alınmaz diyeceksiniz fakat zaten bu konsol beni 3-4 yıl idare etse yeter ondan sonra çalışıp en iyisini kendim alırım o yüzden en mantıklı hangisi olur ayrıca series s almayı istiyorum aslında fakat konsolu değerli kılacak bir şey yok zaten FIFA,GTA falan oynarım ve exclusive oyun çıkarsa onu oynarım alma amacım o biraz fazla uzattım ama ayrı olarak şöyle bir şey diyeyim ikinci el cihazlara fazla güvenim olmaz.
Bu konsol sıfır alınmaz. İkinci ele yönelin, daha ucuza PS4 Pro bile alırsınız.

Prews

80+
Ben satmaya çok niyetlendim bir ara oradan biliyorum bende 2 kol 1 TB slim var 5k'dan almak isteyenler olmuştu sonra vazgeçtim arkadaşlarla oynuyoruz diye zaten sitede "güncel" ilanlara bir göz atarsan az çok anlarsın
benim dediğim 500gb fark o yüzden olabilirmi 2. el piyasası çok bilmem.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
benim dediğim 500gb fark o yüzden olabilirmi 2. el piyasası çok bilmem.
Yine 3k ya ineceğini sanmıyorum ama birde ek olarak ben 500GB pek önermem oyun yüklerken bazı oyunları silmek zorunda kalabilirsin. Yeni almışken 1TB temiz almanı öneririm eğer PlayStation 4 Slim/Pro alacaksan tabii

Prews

80+

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
800tl iken almaktan vazgeçtim :)
Kendi PS4 ümü kendim temizliyorum. Bozuk dualshock alıp tamir ederek kablosuz bir kontrolcüyü kendi mühendisliklerim ile kablolu bir çalışan DS yaptım. Bu hali ile abim oynamasa size 2.5k verirdim(kasada deformasyon var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yatarak oynama keyfi çok daha ayrı olduğunu düşünüyorum ps kafelerde yayılarak oynama daha güzel bir his bunun evde olduğunu düşünemiyorum bile birde 2. el ps4 prolar 5-6k ps4 ler ise 3k civarı laptoplar 10-15k
yani ps4 kolu PC'ye de bağlandığı için ben her zaman yatarak pc oyunlarını oynuyorum aslında. Tabii ben hep Forza, soulslike vs benzeri oyunlar oynuyorum orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom