Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emre
Hocam baya sağlam indirim eline sağlık @MuratAbiGF Fedaisi , bende 4 ay önde darmoshark m3 almıştım 1500'e böyle olacağını bilseydim beklerdim. Eğer arkadaşlar eliniz büyükse ve büyük mousedan geçiş yapacaksanız gözünüz kapalı darmoshark m3 4k'yı alabilirsiniz. Ben ise Logitech G300S'den geçtim ilk düşüncem bu mouse g300S den çok daha hafif ve daha büyük mouse, ilk başta tabii biraz rahatsız oldum, ama şu an abi kardeş gibiyiz baya sağlam

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Yasin Fırat Özmen
m3 4k ile m800 pro arasında o kadar kaldım ki ikisini de alamıyorum agalar 22 sayfanın hepsini okudum hala kararsızım help:uzgunpeepo:

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
m3 4k ile m800 pro arasında o kadar kaldım ki ikisini de alamıyorum agalar 22 sayfanın hepsini okudum hala kararsızım help:uzgunpeepo:
incelemeleri konuya ekledim bro bakabilirsin onlarada ama darmoshark al bence eğer tutuşunada uyuyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mert ali
Arada 4 k hz dışında fark yok monitörün 240 hz üstü ise darmoshark değilse delux al

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Yasin Fırat Özmen
incelemeleri konuya ekledim bro bakabilirsin onlarada ama darmoshark al bence eğer tutuşunada uyuyorsa
3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mert ali
300 TL'ye değer de öyle aman aman bir şey değil hocam kullanınca delux de üzmez cam skatez ayrı bi olay katıyor ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecek
Al gitsin birini cidden bitebilir her an

Satuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Satuk buğra
Hissediliyor diyen beni bulsun. Ama sonuçta daha iyi olduğunu değiştirmiyor bu durum. Hız olarak değil fakat stabilite olarak fark var ama. Kablosuz mouseler bazen anlık gecikme veya takılma yapabiliyor. 4000 Hz de bu daha nadir olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
onur
Beyler konu dışı ama, 1500 lira civarı kulaklık ve yine aynı fiyata gamepad önerisinde bulunacak olan varmı? veya şu ürünü bekle indirime girince al diyebileceğiniz

Newb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Gürleyen
Arkadaşlar önemli bi soru; dün amazondan hyperx cloud 2 aldım. Burafaki kulaklık ile kıyaslarsak sizce hangisi daha mantıklı? İkisininde fiyatı aynı buarada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,729
Üyeler
159,206
Son üye
Peccato
Top Bottom