Çözüldü✓ Amazon hesabım devredışı bırakıldı!

CC kart ekleyip burada ağlamanız çok ironik, amazon paranı iyi ki almış git başka yerde ağla paranı da unut

Paranın şu denli zor kazanıldığı dönemler filan demiş ahahaha kaçak cc ile çok da zor kazanılmıyordur adminler kişinin mail adresini vs şikayet etsin bence, başka sitelerde de CC kartları olabilir

ulan bende adama yazık oldu diyordum meğerse hırsızmış 😀

Hırsızlarda ağlıyor artık

İnşallah paranı (başkasının parasını) alamazsın, başına gelmeyen de kalmaz.

İnternetten kendi rızanla bir takım araştırmalar sonucu insanların internete sızdırılmış kişisel kredi, banka kart bilgilerine ulaşıp, kullanmak. Kısaca çalıntı kredi kartı diye geçiyor.

Bir de utanmadan paranın zor kazanıldığı şu günlerde demesi yok mu! Aynen para zor kazanılıyor ne yapalım? Ee çalalım. Demek gibi bir şey bu. Utanmadan kart bilgilerini yanlışlıkla girmişim diyor. Hadi ya! Yanlışlıkla başka birinin kart bilgilerini nasıl girebiliyorsun?
Teşekkürler hocam. Yüzsüzlüğün bu kadarı gerçekten.

Amazon diğer sitelerdeki gibi onay kodu istemeden karttan parayı çektiği için bu kendini akıllı sanan arkadaş gidip çalıntı kredi kartı ile sipariş vermeye çalışmış muhtemelen. Kredi kartı sahibi farkedip bankası ile görüştü muhtemelen. Bu sebeple haklı olarak bu elemanın hesabını kapatmış teşekkürler amazon :d Ben böyle yüzsüzlük görmedim.

Hem cc kart ekleyip alışveriş yapmayı denemişsin bir de gelip burada utanmadan uzun uzun ağlamışsın. Seni bu forumdan da banlamaları gerek
yani gidip birinin kartıyla alışveriş yapmaya çalışmış (çalıntı) başkasının parasına da kolay kazanılmıyor diyor birde yüzsüz yüzsüz doğru mu anladım

Son düzenleme:
Geri