❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

indirimler çok kolpa maalesef
Kesinlikle. Misal philips 7060 ütü sıcak fırsat kapsamında 2800₺ . Ama zaten her yerde bu fiyat. Üstelik n11de kupon+getirfinans kombosuyla 2200₺ye almak mümkün. Bonusunuz falan varsa daha da ucuza mal edersiniz.
Yine getiralışveriş herkese 200₺ üzeri 100₺ kupon verdi. Bebek bezinde indirim vardı. Kombo yapınca 100lük paddlers 230₺ye geldi.
Her şey yanımda da kupon dağıttı. Mobil ödemeye %30 iade vardı. 120₺ civarına paddlers 1440 yaprak ıslak mendil aldım.
Demem o ki, bir siteye bağlı kalmayıp, iyi araştırmak lazım. Amazonun olayı kasım indirimleri zaten. Orada ciddi indirim yapıyor

Güzel bir ssd var mı ya ?

Eski amazonu beklemeyin amazon artık ülkede faailyet gösteren klasik bir pazaryeri diğer pazaryerlerinden farkı yok aynı kurallarla devam ediyor.Ne demek istediğimi önümüzdeki aylarda anlarsınız

Kötü bence Lian Li 3 alınabilir onda 4 tane 14cm fan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ciğerim ne geldi ne geldi
corvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audi

hediye dağıttım toplam 10 tane vermiştim sipariş

Kötü bence Lian Li 3 alınabilir onda 4 tane 14cm fan var

Merhaba ciğerim ne geldi ne geldi
corvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audi

Merco ve 350 z geldiyse baya iyi vermiş hocam

Geri