Avukatımsı
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Hocam telegram grubumu bendeki gruplarda böyle bir indirim göremedim
Hocam telegram grubumu bendeki gruplarda böyle bir indirim göremedim
Kötü bence Lian Li 3 alınabilir onda 4 tane 14cm fan var
Merhaba ciğerim ne geldi ne geldi
Kesinlikle. Misal philips 7060 ütü sıcak fırsat kapsamında 2800₺ . Ama zaten her yerde bu fiyat. Üstelik n11de kupon+getirfinans kombosuyla 2200₺ye almak mümkün. Bonusunuz falan varsa daha da ucuza mal edersiniz.indirimler çok kolpa maalesef
Bunun için nays hesabı açmak yeterli mi parayı oraya atıp alışveriş sırasında ödemeyi ordan yapıcaz daha sonra 200 hesaba geri dönecek doğru mudurnaysta güzel kampanya var 2800 e cloud 3 alıcam 2600 e gelmiş olacak alıyorum hemen
Alıntıyı görüntüle
Hocam o kampnaya artık an itibariyle bittiBunun için nays hesabı açmak yeterli mi parayı oraya atıp alışveriş sırasında ödemeyi ordan yapıcaz daha sonra 200 hesaba geri dönecek doğru mudur
corvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audiKötü bence Lian Li 3 alınabilir onda 4 tane 14cm fan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
corvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audiKötü bence Lian Li 3 alınabilir onda 4 tane 14cm fan var
Merco ve 350 z geldiyse baya iyi vermiş hocamcorvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audi
hediye dağıttım toplam 10 tane vermiştim sipariş
corvette 2x-mercedes 560 sec-submarine-350z-2 tane kamyon biri özel seri miymiş neymiş- mustang- audi
hediye dağıttım toplam 10 tane vermiştim sipariş